Μέλη των Touche Amore, PUP, κ.ά. διασκευάζουν Pixies

Δείτε την hardcore απόδοση του κλασικού hit "Where Is My Mind?"

27/07/2021 @ 13:27

Μέλη των Touche Amore, Pup, Vein.FM κ.ά., στα πλαίσια της γνωστής διαδικτυακής σειράς διασκευών Two Minutes To Late Night, διασκεύασαν το κλασικό hit των Pixies, "Where Is My Mind?".

Η εν λόγω εκτέλεση, που μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ, μετατρέπει το διάσημο κομμάτι σε μια καταιγιστική hardcore σύνθεση, με το line up των συμμετεχόντων να περιλαμβάνει τους Jeremy Bolm (Touche Amore, φωνητικά), Steve Sladkowski (PUP, κιθάρες), Salem Vex (Bloodbather, κιθάρες), Jon Lhabouet (Vein.FM, μπάσο) και Colin Young (Τwitching Tongues, τύμπανα).

Επιπρόσθετα, ο επικεφαλής του project και μόνιμος οικοδεσπότης της σειράς, Jordan Olds, συνεισέφερε σε κιθάρες και δεύτερα φωνητικά.

Σημειώνεται πως στο βίντεο εμφανίζεται επίσης ο, αστέρας του All Elite Wrestling, Orange Cassidy, ο οποίος χρησιμοποιεί την αυθεντική εκδοχή του κομματιού ως υπόκρουση για την είσοδό του στο ring.

Υπενθυμίζεται πως οι Touche Amore κυκλοφόρησαν το 2020 το εξαιρετικό "Lament", που αναδείχθηκε από την συντακτική ομάδα του Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο Jeremy Bolm στον Ιάσονα Τσιμπλάκο με αφορμή τον συγκεκριμένο δίσκο.

  • SHARE
  • TWEET