Serj Tankian και Prophets Of Rage τιμούν από σκηνής τον Chris Cornell (video)

...με μια ιδιαίτερη εκτέλεση του "Like A Stone" των Audioslave

21/03/2018 @ 12:43

Tom Morello, Tim Commerford και Brad Wilk έχουν περάσει μαζί από τους Rage Against The Machine στους Audioslave και τώρα στους Prophets Of Rage.

Με την τελευταία του «μορφή», το τρίο δεν ξεχνά την μουσική του παρελθόντος του. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους χθες, Τετάρτη 20 Μαρτίου, στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας, η μπάντα αποφάσισε να παίξει το "Like A Stone" των Audioslave, προς τιμή του Chris Cornell.

Για τον λόγο αυτό, χρειάζονταν κάποιον με μεγάλη δύναμη στην φωνή για να τα βγάλει εις πέρας με τα απαιτητικά φωνητικά, γι’ αυτό και ανέβασαν στην σκηνή τον Serj Tankian των System Of A Down.

«Όχι πολύ καιρό πριν χάσαμε έναν πολύ καλό μας φίλο, τον Chris Cornell. Παρακαλούμε να δείξετε την εκτίμησή σας» είπε ο Tom Morello στο κοινό, πριν αυτό ξεσπάσει σ' ένα παρατεταμένο χειροκρότημα και ακολουθήσει η ιδιαίτερη αλλά εξαιρετική διασκευή του Tankian, που σεβάστηκε απολύτως την αυθεντική εκτέλεση του Cornell.

Morello και Tankian έχουν ιστορία μαζί, που περιλαμβάνει και την κοινή ακτιβιστική τους δράση με τον οργανισμό Axis Of Justice, ενώ ο Tankian είχε συνεργαστεί και με τον Chris Cornell, μέσω της μουσικής επένδυσης της ταινίας "The Promise".

Δείτε το σχετικό video εδώ.

  • SHARE
  • TWEET