O Ozzy προσφέρει στους fans μια …VIP εμπειρία

Η φιλανθρωπική πλευρά του Πρίγκιπας του Σκότους

07/09/2018 @ 11:31

Ο Ozzy Osbourne συνεργάζεται με τον fundraising ιστότοπο, Omaze, προσφέροντας στους οπαδούς του μια σπάνια εμπειρία ζωής.

Η συνεργασία πραγματοποιείται προς όφελος του Love Hope Strength Foundation, ενθαρρύνοντας τους fans σε οικονομική βοήθεια του ιδρύματος, με αντάλλαγμα την ενδεχόμενη επιλογή τους σαν VIP στο show του καλλιτέχνη στην MGM Grand Garden Arena του Λας Βέγκας, στις 13 Οκτωβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από πέντε δεκαετίες ο Πρίγκιπας του Σκότους, Ozzy Osbourne αποχαιρετά τις παγκόσμιες περιοδείες με …εσένα στο πλευρό του. Πάρε μαζί σου ένα φίλο, βαλε λίγο eyeliner και ετοιμάσου για μια μοναδική εμπειρία».

Και επεξηγώντας:

«Όντας μέρος της συνοδείας του Ozzy, το όνομά σου θα βρίσκεται στην προσωπική του λίστα προσκεκλημένων. Θα έχεις πρόσβαση στο pre-show πάρτι αλλά και στο soundcheck. Θα έχεις τη δυνατότητα να βγάλεις φωτογραφίες μαζί του και θα μπορέσεις να τον συναντήσεις backstage και να μιλήσεις μαζί του. Τέλος, σου προσφέρεται κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Θα παρακολουθήσεις την συναυλία από το πλάγιο μέρος της σκηνής. Τα αεροπορικά εισιτήρια και το ξενοδοχείο συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά».

  • SHARE
  • TWEET