Αυτός είναι ο νέος δίσκος των Radiohead

Τίτλος, artwork και tracklist της πολυαναμενόμενης κυκλοφορίας

09/05/2016 @ 11:26

Μετά από τα μυστηριώδη φυλλάδια και τις καρτ-ποστάλ, την απόλυτη ψηφιακή εξαφάνιση, ένα stop-motion video και την συνεργασία με τον Paul Thomas Anderson, ο νέος δίσκος των Radiohead είναι εδώ!

Και ο τίτλος αυτού: "A Moon Shaped Pool".

Ο διάδοχος του "The King Of Limbs" περιλαμβάνει άλλα εννέα τραγούδια, εκτός των "Burn the Witch" και "Daydreaming" που έχουν ήδη δοθεί στην δημοσιότητα.

Πολλά τραγούδια του δίσκου έχουν βρει ήδη τον δρόμο τους προς το κοινό εδώ και καιρό. Για παράδειγμα, το "True Love Waits" έχει παιχτεί ζωντανά πολλές φορές ανά τις περιοδείες, αλλά δεν έχει ποτέ συμπεριληφθεί σε κάποια κυκλοφορία πέραν του live EP του 2001, "I Might Be Wrong". Ο Thom Yorke παρουσίασε το "Desert Island Disk" κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του πέρσι στο Παρίσι, ενώ το "Present Tense" έχει κι αυτό παρουσιαστεί στην συναυλία ενάντια στην κλιματική αλλαγή του Δεκεμβρίου που μας πέρασε. Τότε παίχτηκε πρώτη φορά στο κοινό και το "The Numbers", που όμως είχε αναφερθεί ως "Silent Spring". Τέλος, οι Radiohead είχαν συμπεριλάβει τα "Identikit" και "Ful Stop" στο setlist της περιοδείας του 2012.

Το "A Moon Shaped Pool" διατίθεται ήδη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της μπάντας σε ψηφιακή μορφή, ενώ μπορείτε να προ-παραγγείλετε βινύλιο και CD, που θα είναι διαθέσιμα στις 17 του Ιούνη. Μια ειδική έκδοση θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη. Το άλμπουμ είναι επίσης διαθέσιμο μέσω iTunes, Apple Music ή TIDAL.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο του δίσκου, την ειδική έκδοση, καθώς και το tracklist. Τα τραγούδια είναι σε αλφαβητική σειρά.

"A Moon Shaped Pool" tracklist:

01 Burn the Witch
02 Daydreaming
03 Decks Dark
04 Desert Island Disk
05 Ful Stop
06 Glass Eyes
07 Identikit
08 The Numbers
09 Present Tense
10 Tinker Tailor Soldier Sailor Rich Man Poor Man Beggar Man Thief
11 True Love Waits

  • SHARE
  • TWEET