Ακούστε το νέο single των Nothing But Thieves

«Κατά κάποιο τρόπο, το "Impossible" είναι πλήρως αντίθετο σε σχέση με το υπόλοιπο άλμπουμ»

16/09/2020 @ 12:57

Οι Nothing But Thieves έδωσαν στη δημοσιότητα άλλο ένα δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ τους.

To "Impossible", του οποίου το lyric video μπορείτε να δείτε εδώ, είναι το πιο πρόσφατο κομμάτι από το "Moral Panic" που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Υπενθυμίζουμε πως η μπάντα έχει δώσει έως τώρα στη δημοσιότητα ως προπομπούς του δίσκου, τα "Is Everybody Going Crazy?", "Real Love Song" και "Unperson".

Σχολιάζοντας το ύφος του "Impossible", η μπάντα δήλωσε:

«Κατά κάποιο τρόπο, το "Impossible" είναι πλήρως αντίθετο σε σχέση με το υπόλοιπο άλμπουμ, που κατακλύζεται από άγχος και προβληματισμό σχετικά με όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο, επικεντρωνόμαστε στο κεφάλι ενός ανθρώπου, ο οποίος αναθαρρεί εξαιτίας της ύπαρξης ελπίδας. Ήταν μια στιγμή ανακούφισης που είχαμε και εμείς και ο δίσκος ανάγκη».

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr μπορείτε να ανατρέξετε στην προ ολίγων μηνών, εφ’ όλης της ύλης, συνέντευξη του Joe Langridge-Brown, βασικού συνθέτη του σχήματος, με τον Αντώνη Μαρίνη, ενώ το προηγούμενο πόνημα της μπάντας, "Broken Machine" συμπεριλαμβάνεται στα 100 καλύτερα alternative άλμπουμ της δεκαετίας, όπως αναδείχθηκαν από την συντακιτκή μας ομάδα.

  • SHARE
  • TWEET