Οι Nightstalker για μια ηλεκτρική συναυλία στην Τεχνόπολη

Αφιερώνεται στον Dee Lord των Lord 13 που έφυγε πρόσφατα από την ζωή

11/06/2021 @ 10:43

Οι Nightstalker επιστρέφουν ηλεκτρικά ξανά στη σκηνή, στην πρώτη τους live εμφάνιση μετά από σχεδόν ένα χρόνο, την Παρασκευή 2 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Πιστοί όσο λίγοι στο αυθεντικό rock 'n' roll attitude και στο φανατικό κοινό τους που γεμίζει ασφυκτικά κάθε χώρο που εμφανίζονται, οι Nightstalker έρχονται να μας απογειώσουν με την ηλεκτρική τους καταιγίδα. Ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε δηλαδή για να συνέλθουμε κάπως!

Το συγκρότημα αφιερώνει τη συναυλία στον φίλο Dee Lord (Lord 13 / Space Slavery) που έφυγε από κοντά μας πρόωρα. Οι ενισχυτές των Nightstalker θα γκαζώνουν πάντα και για τον Dee. Keep on riding Man…

Με οδηγό την underground ψυχή και την ωμή δύναμη του σκληρού ήχου, επιστρατεύουν εντυπωσιακά riffs, εθιστικά ρεφρέν, groovy ρυθμούς και ψυχεδελικές εκρήξεις, για να φτιάξουν rock 'n' roll ύμνους ανατινάζοντας ξανά και ξανά τα stages σε Ελλάδα και Ευρώπη αφήνοντας το εκστασιασμένο κοινό σε αναμονή της επόμενης εμφάνισης!

Από τις συναυλίες των 100 και 200 ατόμων, μέχρι τις κατάμεστες αρένες και τα ευρωπαϊκά φεστιβάλ της τελευταίας δεκαετίας, δεν πρόδωσαν ποτέ τα ιδανικά τους και δεν απογοήτευσαν ποτέ τους ακροατές τους. Πάνε τριάντα χρόνια από τότε που ο Argy, ντράμερ τότε, ξεκίνησε την μπάντα και λίγο μετά βρέθηκε με τον Αντρέα. Στην πορεία και μετά από αλλαγές στη σύνθεση, έδεσαν με τον Τόλη και τον Ντίνο αποτελώντας έκτοτε μια τετράδα φωτιά! Οκτώ albums με σύνθετο ήχο και ποικίλες rock διαδρομές και αμέτρητα εκρηκτικά live, έχουν χτίσει τον μύθο και την πραγματικότητα για μία από τις καλύτερες επί σκηνής heavy rock μπάντες της Ευρώπης.

Οι The Screaming Fly είναι μία ψυχεδελική r'n'r παρέα που κινείται στα rock πράγματα της χώρας κοντά 30 χρόνια τώρα. Γκαζωμένοι ακόμα από τον τελευταίο τους δίσκο-διαμάντι "Trip To Venus", που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στους φίλους του σκληρού ψυχεδελικού ήχου μέσα και έξω από την Ελλάδα, ανεβαίνουν στην σκηνή της Τεχνόπολης για να συμμετέχουν στη γιορτή που στήνουν οι συνοδοιπόροι και φίλοι Nightstalker.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για την αγορά εισιτηρίων.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET