Διαγωνισμός Myrkur: Κερδίστε συλλεκτικά promo CD του "Mareridt"

Λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Fuzz, το Rocking.gr σας προσφέρει συλλεκτικά δώρα από την τελευταία τους κυκλοφορία

02/11/2018 @ 12:51

Myrkur (Denmark)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου, Fuzz Live Music Club

Υπάρχουν μερικοί καλλιτέχνες, που το ταλέντο τους στην κυριολεξία ξεχειλίζει. Καλλιτέχνες που δεν μπορούν να μπουν σε καλούπια μίας συγκεκριμένης μουσικής, που δεν φοβούνται να πειραματιστούν, ακόμα και να περιγράψουν τους ίδιους τους πιο ακραίους φόβους τους. Η Δανή Amalie Bruun, η κεντρική φιγούρα πίσω από τους Myrkur, είναι αναμφισβήτητα μία από αυτούς τους καλλιτέχνες, μία μουσικός από τους πιο σημαντικούς που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Οι Myrkur, έχουν τη μοναδική ικανότητα να ισορροπούν την αντιπαράθεση του σκοταδιού και του φωτός και να βάζουν στο metal, μελωδίες που στοιχειώνουν, σκοτεινά παραδοσιακά περάσματα, χορωδιακές ενορχηστρώσεις και μία σαγηνευτικά φρικιαστική ομορφιά. Αν ενθουσιαστήκατε από τη συνεργασία του Sivert Hoyem με τους Satyricon, αν πέρα από το παραδοσιακό black metal, σας αρέσουν οι παραδοσιακές folk μελωδίες της Σκανδιναβίας, αν σας αρέσει η μυσταγωγική ατμόσφαιρα στις συναυλίες με πρωταγωνιστή ένα ξωτικό που μεταμορφώνεται ακόμα και στο ίδιο κομμάτι, από μοχθηρή μάγισσα σε νεράιδα με αιθέρια φωνή, οφείλετε να μαρκάρετε στο ημερολόγιό σας, την ημερομηνία. Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club. Η ημερομηνία, που θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε όλοι από κοντά, ένα σύγχρονο φαινόμενο της μουσικής, που με χαρακτηριστική ευκολία σπάει οποιαδήποτε στεγανά και θα μαγέψει το κοινό που δεν το δυσκολεύουν οι ταμπέλες.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία μπορείτε να βρείτε εδώ.


Το Rocking.gr σας προσφέρει 2 συλλεκτικά "not for sale" promo CD του "Mareridt"

Myrkur - Mareridt

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, αρκεί να συμπληρώσετε με comment το ονοματεπώνυμό σας και να κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση (post) από το Facebook Page του Rocking.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 8/11. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα και θα παραλάβουν το δώρο τους από το ταμείο του Fuzz την ημέρα της συναυλίας.

Καλή Επιτυχία!

  • SHARE
  • TWEET