Myles Kennedy: «Φτιάχνω κι έναν δεύτερο και θα δούμε ποιος από τους δύο θα κυκλοφορήσει τελικά»

Ο τραγουδιστής των Alter Bridge ετοιμάζει ήδη τον δεύτερο solo δίσκο του πριν ακόμη κυκλοφορήσει ο πρώτος!

07/02/2017 @ 16:36

Ο Myles Kennedy, τραγουδιστής των Alter Bridge και Slash Featuring Myles Kennedy & The Conspirators, επιβεβαιώνει στο The Aquarian Weekly ότι έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει πάνω στον δεύτερο προσωπικό του δίσκο, παρ’ ότι ο πρώτος δεν έχει ακόμη δει το φως της δημοσιότητας!

«Το πρώτο [σ.σ.: σόλο άλμπουμ] ήταν κάτι που είχα ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν, απλώς δεν έβρισκα τον χρόνο να το τελειώσω. Έτσι, μόλις αυτό ολοκληρώθηκε πέρυσι και έγινε και η μίξη και όλα, ξεκίνησα να γράφω άλλο ένα. Απλώς, επειδή πιστεύω ότι τα τραγούδι έχουν την δική τους πορεία και ζωή, αναρωτιόμουν, όταν βρισκόμουν σπίτι μεταξύ περιοδειών, πώς θα ήταν το καινούριο υλικό;»

Και ο Myles κλείνει: «Έτσι απλώς κάνω και έναν δεύτερο δίσκο και θα δούμε τελικά ποιος από τους δύο θα κυκλοφορήσει», προσθέτοντας: «Ο πρώτος ηχογραφήθηκε με περισσότερα επίπεδα και πολλές κιθάρες, αλλά τον δεύτερο προσπαθώ να τον κρατάω πολύ γυμνό και οργανικό και ωμό. Θα δούμε τι θα γίνει εν τέλει».

Ο πρώτος σόλο δίσκος του Kennedy ηχογραφήθηκε με τον Brian Sperber των Alter Bridge στο Ansons Pocket Studio της Νέας Υόρκης και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη τίποτα σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του, τον τίτλο ή το artwork που θα τον συνοδεύει.

  • SHARE
  • TWEET