Ντάντσι Μαντουβάνι: «Το ροκ οδηγεί στον κομμουνισμό, τις αμβλώσεις και τον σατανισμό»

Ο Βραζιλιάνος επικεφαλής του Οργανισμού για τις Τέχνες δηλώνει...

03/12/2019 @ 15:56

Σε τελευταίες του δηλώσεις ο διορισθείς από τον ακροδεξιό πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου, πρόεδρος του δημοσίου οργανισμού για τη στήριξη των τεχνών της Βραζιλίας, ανέφερε πως …«η μουσική ροκ υποθάλπτει τον κομμουνισμό και οδηγεί στις αμβλώσεις και τον σατανισμό».

Πιο συγκεκριμένα ο Ντάντσι Μαντουβάνι μιλώντας στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube σημειώνει:

«Το Woodstock ήταν εκείνο το φεστιβάλ που στη δεκαετία του ’60 συγκέντρωσε έναν εσμό από ανθρώπους, τους χίπις, που έκαναν χρήση ναρκωτικών, LSD. Εξίσου υπάρχουν πολλές ενδείξεις πως για τη διάδοση σε μεγάλη κλίμακα του LSD ευθύνεται η CIA. Πώς όμως το έκανε αυτό η CIA; Γιατί υπήρχαν πράκτορες των σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών που είχαν διεισδύσει στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες».

Και συνεχίζοντας:

«Το ροκ ενεργοποιεί τα ναρκωτικά, που με τη σειρά τους ενεργοποιούν το σεξ που κι αυτό ενεργοποιεί την βιομηχανία των αμβλώσεων. Η βιομηχανία των αμβλώσεων με τη σειρά τους τροφοδοτεί μία ακόμη πιο σοβαρή πράξη που είναι ο σατανισμός. Ο ίδιος ο John Lennon έχει δηλώσει πως είχε κάνει μία συμφωνία με τον διάβολο. Στα εξώφυλλα πολλών δίσκων των Beatles υπάρχουν ορισμένες εικόνες που παραπέμπουν σε σατανικές ιεροτελεστίες. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το παραμελούμε. Είναι δαιμονισμός, σατανισμός, μαγεία!»

Τέλος, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη έκδοση του RollingStone ο Μαντουβάνι υποστήριξε, επίσης, πως καλλιτέχνες όπως οι Beatles και  ο Elvis Presley συνωμοτούσαν επί δεκαετίες με τους Σοβιετικούς για να διαφθείρουν την ηθική, τον πολιτισμό της Δύσης κι αυτό καθαυτό το καπιταλιστικό σύστημα.

  • SHARE
  • TWEET