Δίσκος έκπληξη από την Laura Jane Grace των Against Me!

Ακούστε το νέο προσωπικό άλμπουμ της μουσικού που ηχογραφήθηκε από τον Steve Albini

01/10/2020 @ 11:01

H Laura Jane Grace, βασική συνθέτης και τραγουδίστρια των Against Me! και The Devouring Mothers, κυκλοφόρησε δίχως προηγούμενη ενημέρωση, τον νέο της προσωπικό δίσκο.

Μπορείτε να ακούσετε το άλμπουμ έκπληξη, ονόματι "Stay Alive" εδώ, που κυκλοφορεί μέσω της Polyvinyl.

Ο δίσκος, ηχογραφήθηκε στα περίφημα Electrical Audio στούντιο του Steve Albini, εν μέσω πανδημίας και ενώ οι Against Me! είχαν μόλις επιστρέψει από περιοδεία.

Το άλμπουμ θα πωλείται σε διάφορες εκδοχές, με τα έσοδα μερικών από αυτές που θα περιλαμβάνουν τα "test pressings" του δίσκου, να πηγαίνουν στο LGBTQ Freedom Fund.

Σε ανακοίνωση που συνόδευσε την αποκάλυψη του "Stay Alive", η Jane Grace σχολίασε:

«Έμεινα σπίτι για περίπου ένα μήνα και μισό, νιώθοντας πως έχω υποστεί μετατραυματικό στρες. (σ.σ. "shell shock"). Αναρωτιόμουν τι σκατά μου συμβαίνει και τι συμβαίνει στον κόσμο.

Όταν άρχισα να παίρνω τα πάνω μου, συνειδητοποίησα πως αυτή η αναμονή θα σκοτώσει τον δίσκο και τα τραγούδια. Αφιέρωσα δύο χρόνια να τα δουλεύω, και η ιδέα να τα απορρίψω εν τέλει, δεν μου άρεσε.

Έπειτα σκέφτηκα, τι περιμένω; Πρέπει απλά να προσαρμοστώ. Μπορώ να κάτσω εδώ και να μην κάνω τίποτα, ή να δουλέψω».

Το προσωπικό ντεμπούτο της Laura Jane Grace, "Bought To Rot" κυκλοφόρησε το 2018, ενώ ο τελευταίος δίσκος των Against Me!, "Shape Shift With Me", το 2016.

  • SHARE
  • TWEET