Νέος δίσκος από τους KK's Priest το 2021

Το συγκρότημα των K.K. Downing και Tim "Ripper" Owens αποσκοπεί και στην πραγματοποίηση επετειακών συναυλιών

30/12/2020 @ 12:12

Οι KK's Priest, το σχήμα των πρώην μελών των Judas Priest, K.K. Downing (κιθάρα), Tim "Ripper" Owens (φωνητικά) και Les Binks (τύμπανα), αναμένονται να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους το 2021.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο πάλαι ποτέ κιθαρίστας των Judas Priest, K.K. Downing, αποκάλυψε πως το νεοσύστατο σχήμα επιθυμεί να πραγματοποιήσει και συναυλίες με αφορμή την επέτειο 50 χρόνων των Judas Priest και του Downing ως ιδρυτικό τους μέλος.

Η σύνθεση των KK's Priest, που έχουν υπογράψει στην Explorer1 Music Group, συμπληρώνεται με τους A.J. Mills (Hostile, κιθάρα) και Tony Newton (Voodoo Six, μπάσο).

Στην ανάρτησή του, ο Downing δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε αρκετά απογοητευμένοι με την ακύρωση των καλοκαιρινών μας συναυλιών αλλά σκοπεύουμε σίγουρα να επανορθώσουμε την νέα χρονιά με αρκετές εμφανίσεις καθώς και με την κυκλοφορία του νέου μας δίσκου.

Είμαι σίγουρος πως και εσείς, όπως όλοι, είστε έτοιμοι να αποχαιρετήσετε το 2020. Ας προχωρήσουμε στο 2021, και είμαι σίγουρος πως η υπομονή και οι προσπάθειές μας θα ανταμειφθούν με μερικά από τα καλύτερα άλμπουμ και συναυλίες που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε».

  • SHARE
  • TWEET