Ετοιμάζει, τελικά, ο Angus Young νέο AC/DC δίσκο με τον Axl Rose;

Ο τραγουδιστής των Rose Tattoo ισχυρίζεται πως ναι...

22/03/2018 @ 20:01

Με τον Angus Young το μοναδικό ενεργό πλέον μέλος του αυθεντικού line-up των AC/DC, αφού οι Brian Johnson και Cliff Williams έθεσαν εαυτούς εκτός μπάντας το 2016, και μετά την ολοκλήρωση της "Rock Or Bust" παγκόσμιας περιοδείας, μεγάλη συζήτηση ακολούθησε για το ποιο θα είναι τελικά μέλλον του θρυλικού συγκροτήματος.

Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο The Rockpit, ο Angry Anderson δήλωσε πως ο στενός φίλος του, Angus, του έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με αυτό, όταν οι Rose Tattoo έκαναν το opening της "Not In This Lifetime" περιοδείας στην Αυστραλία το 2017.

Και εξηγεί:

«Μιλούσα με τον Angus πέρυσι, όταν κάναμε το opening για τους Guns N' Roses και τον ρώτησα τί σκόπευε να κάνει κι αυτός μου απάντησε ‘Φίλε, γράφω καινούριο δίσκο’».

«Σκέφτηκα 'cool!' και τον ρώτησα ποιος είναι στην μπάντα κι αυτός μου είπε 'Ο Axl'. Ο Brian δεν είν’ εδώ, ο Phil δεν είν’ εδώ, ο Cliff δεν είν’ εδώ, λυπηρώς ούτε και ο Malcolm. Αλλά τα τραγούδια είναι εδώ και ο κόσμος θέλει να τα ακούει. Και, με αυτό το σκεπτικό, το χρωστάμε αυτό στον κόσμο, είναι στην πραγματικότητα ένα χρέος που έχουμε να ξεπληρώσουμε. Γι’ αυτό και ο Angus - παρ’ ότι δεν χρειάζεται τα χρήματα, μην κοροϊδευόμαστε - αναγνωρίζει πως υπάρχουν ακόμη εκατομμύρια άνθρωποι ανά την υφήλιο που θέλουν να ακούνε ζωντανά τα τραγούδια των AC/DC.»

Δεν έχει γίνει κάποιο επίσημο σχόλιο ή καμία ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον των AC/DC από τον ίδιο τον Angus Young ή τους Chris Slade, Stevie Young και, εν τέλει, τον Axl Rose.

Ο μουσικός συγγραφέας και φίλος της μπάντας Murray Engleheart έχει ήδη προβλέψει από τον Φλεβάρη ότι το συγκρότημα θα συνεχίσει να ηχογραφεί νέο υλικό, διατηρώντας τον Axl στην θέση του τραγουδιστή.

  • SHARE
  • TWEET