O Ihsahn βλέπει ομοιότητες με δίσκο του στο artwork του "Folklore" της Taylor Swift

Η αισθητική του εικαστικού μέρους του "Folklore" σχολιάστηκε αρκετά για τις ομοιότητες της

27/07/2020 @ 10:45

Η βραβευμένη pop καλλιτέχνιδα Taylor Swift ανακοίνωσε αιφνίδια την περασμένη Πέμπτη την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, "Folklore".

Από την ανακοίνωση του δίσκου, πολλοί ήταν αυτοί που διαπίστωσαν επιρροές από την αισθητική του extreme metal στο εξώφυλλο του.

Ανάμεσά τους, ήταν και ο Ihsahn, frontman των εμβληματικών Emperor, που με δημοσίευσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σύγκρινε το εξώφυλλο του "Folklore" με αυτό του "Telemark" EP που κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σε ανάρτησή του, ο Ihsahn αναδημοσίευσε σχόλιο του εικαστικού που δημιούργησε το εξώφυλλο του Telemark, David Thiérrée, που αναφερόμενος το γεγονός, δήλωσε το εξής:

«Λοιπόν φίλοι μου, δεν είμαι ο μόνος που θεωρεί πως το artwork του νέου δίσκου της Taylor Swift είναι αρκετά metal… Είναι μάλιστα πολύ κοντά σε ένα που έφτιαξα για τον Ihsahn. Θα μπορούσα να το είχα φτιάξει και εγώ για λογαριασμό της Swift, και μάλιστα αρκετά φθηνότερα από όσο πλήρωσε».

Το "Folklore", που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 24 Ιουλίου, έσπασε μέσα σε λίγες ώρες αρκετά ρεκόρ σε streaming πλατφόρμες, πωλώντας επίσης 1,3 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

O Ihsahn, πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας ενός δεύτερου EP, για το 2020, ονόματι "Pharos", από όπου μπορείτε να ακούσετε το "Spectre At The Feast".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ihsahnofficial (@ihsahnofficial) on

  • SHARE
  • TWEET