Μια φορά και έναν καιρό οι Guns N’ Roses θα περιόδευαν με τους U2 και τους Pearl Jam

Στη δημοσιότητα η ιστορία πίσω από ένα ανεκπλήρωτο όνειρο

03/04/2018 @ 14:04

Στη δημοσιότητα έρχεται, μετά από πολλά χρόνια, η πληροφορία πως οι Guns N’ Roses, οι U2 και οι Pearl Jam είχαν φτάσει κοντά σε κοινή περιοδεία, με τους τελευταίους να αρνιούνται, τελικά, να πάρουν μέρος.

Η ιδέα προτάθηκε από τον Axl Rose, το 1993 λίγο μετά από την αναπάντεχη επιτυχία του πρώτου άλμπουμ των Pearl Jam, "Ten".

Σε συνέντευξή του ο πρώην μάνατζερ των GΝ’R, Doug Goldstein ισχυρίστηκε πως οι U2 είχαν συμφωνήσει αλλά στο τέλος η ιδέα κατέρρευσε και τα shows δεν έγιναν ποτέ.

«Ήμασταν κάπου στο Τελ Αβίβ για ένα gig και ένα πρωί ο Axl έρχεται και μου λέει …"δεν με ενδιαφέρει αν έχουμε κενό, δεν με ενδιαφέρει αν θα πληρωθούμε αλλά θέλω να κάνω μερικά shows μαζί με τους Pearl Jam και τους U2. Μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί τους;" Προφανώς και δέχτηκα».

Μετά τη θετική απάντηση από τον μάνατζερ των U2, ο Goldstein προσέγγισε τον συνάδελφό του στους Pearl Jam, Kelly Curtis, ο οποίος, όμως, απέρριψε αμέσως την προσφορά χωρίς καν να μιλήσει με το συγκρότημα. Σύμφωνα με τον Goldstein η κουβέντα τους τελείωσε με αρκετά «γαλλικά» και το θέμα κάπου εκεί έληξε.

  • SHARE
  • TWEET