Οι Crippled Black Phoenix ανακοινώνουν νέο EP και τραγουδιστή

Δείτε το νέο videoclip της διασκευής τους στο "Painful Reminder" των SNFU

29/04/2021 @ 10:41

Οι Crippled Black Phoenix ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου EP με τίτλο “Painful Reminder / Dead Is Dead” για τις 16 Ιουλίου. Αυτή θα είναι η πρώτη κυκλοφορία με τον νέο τραγουδιστή της μπάντας, Joel Segerstedt.

«Το πρώτο πράγμα που κάνουμε μετά το “Ellengaest” είναι ένα ιδιαίτερο single. Μια διασκευή στο κλασικό τραγούδι των SNFU “Painful Reminder”. Και περιλαμβάνει τον νέο μας τραγουδιστή και στιχουργό, Joel Segerstedt. Μπήκε στην μπάντα για να αναλάβει τα αντρικά φωνητικά και να έρθει σε αντίθεση με την Belinda Kordic στην δυναμική ανδρικών/γυναικείων φωνητικών που είναι πλέον ζωτικό στοιχείο του ήχου των Crippled Black Phoenix.  Ως κάτοικος της Στοκχόλμης, φαίνεται συγκυριακό που βρεθήκαμε.  Και όταν ακούσαμε την φωνή του στην άλλη του μπάντα, τους The Open Up And Bleeds, ξέραμε ότι ο Joel ήταν το κομμάτι που έλειπε από το παζλ» .

«Η κυκλοφορία είναι ένας τρόπος να παρουσιάσουμε τον Joel στο κοινό μας ενώ την ίδια στιγμή τιμούμε τον τραγουδιστή των SNFU, Mr. Chi Pig. Το κομμάτι ήταν ήδη στην λίστα με ιδέες διασκευών του Justin (Greaves), αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το κάνουμε εξαιτίας του θλιβερού θανάτου του Pig το 2020. Φάνηκε σωστό να δείξουμε το σεβασμό μας σε έναν ταλαντούχο και υποτιμημένο τραγουδιστή/στιχουργό και μοναδικό χαρακτήρα στον κόσμο του punk rock» δήλωσε η μπάντα.

Εδώ μπορείτε να δείτε το νέο video-clip του “Painful Reminder”. 

  • SHARE
  • TWEET