Το U2 "Innocence + Experience - Live In Paris" κυκλοφορεί στις 10 Ιουνίου

Το φιλμ παρουσιάζει την επιστροφή της μπάντας στο Παρίσι για δυο ξεχωριστά shows τον περασμένο Δεκέμβρη

13/05/2016 @ 15:13

U2 - "Innocence + Experience - Live In Paris"

Κυκλοφορεί στις 10 Ιουνίου 2016 σε Blu-Ray, DVD και Download.

Δείτε το trailer εδώ.

«Οι U2 επανεφευρίσκουν το arena show» Rolling Stone

«O θρίαμβος των U2 είναι η παραγωγή ενός από τα πλέον αξέχαστα shows που έχει δει ποτέ ο κόσμος.» - The Independent

«Πάντα συναρπαστικοί, κάποιες φορές προκαλώντας σύγχυση και έμπνευση, οι U2 αποδεικνύουν ξανά ότι είναι εξαιρετικοί.» - Evening Standard

«Οι αδιαμφισβήτητα φιλόδοξες, λεπτομερώς χορογραφημένες παραγωγές των U2, κάνουν ουσιαστικά τις άλλες ροκ μπάντες να ντρέπονται.» - The Guardian

Το U2 - "Innocence + Experience - Live In Paris" θα κυκλοφορήσει παγκόσμια σε Blu-ray, DVD και ψηφιακά για download την Παρασκευή 10 Ιουνίου από την Island Records.

Το φιλμ παρουσιάζει την επιστροφή της Ιρλανδικής μπάντας στο Παρίσι για δυο ξεχωριστά shows τον περασμένο Δεκέμβρη. Πέρα από τις guest εμφανίσεις από τους Eagles of Death Metal και την Patti Smith, το U2 - "Innocence + Experience - Live In Paris" μεταφέρει τους θεατές μέσα στην Παριζιάνικη αρένα με τον Bono, τον Adam Clayton, τον The Edge και τον Larry Mullen Jr., ενώ οι deluxe εκδόσεις περιλαμβάνουν επίσης behind-the-scenes υλικό του συγκροτήματος, συνέντευξη με το σκηνοθέτη Hamish Hamilton, αποκλειστικό οπτικό υλικό με σχολιασμό του φίλου του συγκροτήματος Gavin Friday, βίντεο κλιπ, επιπλέον live εκτελέσεις κομματιών από την περιοδεία και πολλά ακόμα!

«Η σκηνοθεσία του "Innocence + Experience​" ήταν τρομακτική» λέει ο σκηνοθέτης Hamish Hamilton που είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τους U2 στο Elevation Tour, το 2001. «Ένας τεχνικός εφιάλτης παντρεμένος με ένα δημιουργικό rollercoaster. Ήταν πρόκληση για μένα σε πολλά επίπεδα... Αυτό που με εντυπωσίασε είναι τα πολλαπλά αφηγηματικά τόξα σε συνδυασμό με τα πολλά συναισθηματικά τόξα που σε ταξιδεύει αυτό το show. Υπάρχουν πολλά καλά shows εκεί έξω - αλλά λίγα εξαιρετικά.»

Η περιοδεία των U2 "Innocence + Experience" ξεκίνησε στο Vancouver το Μάιο του 2015 και μέχρι σήμερα, έχοντας περάσει από 22 πόλεις της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, την έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 1.2 εκατομμύρια ανθρώπων. Το tour περιλαμβάνει πολλές περιοχές για performance καθώς και μία LED οθόνη 30 μέτρων που βρίσκεται πάνω από ένα διάδρομο 36 μέτρων που εκτείνεται σε όλο το πάτωμα της αρένας καθώς και ένα καινοτόμο σύστημα ήχου που επιτρέπει ο ήχος να φτάνει σε κάθε γωνιά του χώρου.

Στο U2 - "Innocence + Experience - Live In Paris" παρακολουθούμε την μπάντα να ερμηνεύει αγαπημένα κομμάτια του κοινού από το τελευταίο άλμπουμ "Songs of Innocence", με highlights στιγμές με κομμάτια όπως τα "Cedarwood Road", "Song For Someone" και μία ακουστική βερσιόν του "Every Breaking Wave", και φυσικά κομμάτια σταθμούς στην καριέρα των U2, όπως τα "I Will Follow", "Pride (In the Name of Love)", "Vertigo", "Sunday Bloody Sunday", "Until The End of the World", "Beautiful Day", "Where The Streets Have No Name" και πολλά ακόμα.

Εκδόσεις:

Standard DVD | UPC: 00602547872883

Deluxe 2xDVD | UPC: 00602547872913

Blu-Ray | UPC: 00602547872890

Super Deluxe Box | UPC: 00602547872951
Disc 1: iNNOCENCE + eXPERIENCE Live In Paris DVD (spec as above)
Disc 2: Bonus material DVD (spec as above)
Disc 3: Blu-Ray - iNNOCENCE + eXPERIENCE Live In Paris + Bonus material (spec as above)

Digital Products:

e-Video Long Form | UPC: 00602547879936
iNNOCENCE + eXPERIENCE Live In Paris (concert only – no bonus extras)

e-Video Long Form + Extras | UPC: 00602547879875
iNNOCENCE + eXPERIENCE Live In Paris + Bonus material

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την track list και το bonus περιεχόμενο, επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ.

www.U2.com

Δελτίο Τύπου

U2 Innocence + Exprerience Live in Paris

  • SHARE
  • TWEET