Το τελικό lineup του March Metal Day 08: Και οι Annihilator στο φεστιβάλ

22/01/2008 @ 03:55
To line-up του March Metal Day '08 ολοκληρώθηκε. Οι μπάντες που συμπληρώνουν το τελικό line up είναι οι κάτωθι: Annihilator. Οι Καναδοί επιστρέφουν επιτέλους μετά από 7 χρόνια στην Ελλάδα για να μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους από το 1984 μέχρι και το νέο τους δίσκο "Metal". Μια αναμονή που σίγουρα άξιζε αφού εκτός από τα "Alice In Hell", "Never, Neverland", "Phoenix Rising" και άλλα κλασσικά διαμάντια του speed metal, θα ακούσουμε και κομμάτια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που έχει συναρπάσει τους fans ανά τον κόσμο.



Και αν αναλογιστούμε ότι στο "Metal" συμμετέχει και ο Jeff Loomis από τους Nevermore, μπορεί να έχουμε και την ευκαιρία να ακούσουμε το "Clown Parade" όπως ηχογραφήθηκε.

De Profundis feat. James Mcilroy
H doom metal μπάντα που ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού Terrorizer ώς η 6η καλύτερη unsigned μπάντα στην Μεγ. Βρετανία. Οι De Profundis στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα φέρνουν μαζί τους τον πρώην κιθαρίστα των Cradle of Filth, James McIlroy, υπεύθυνο για τα εκρηκτικά riffs του "Nymphetamine", για να μας παρουσιάσουν ένα δυναμικό set list που θα αποτελείται από τα δικά τους σκοτεινά κομμάτια καθώς κι από διασκευές σε γνωστές extreme metal επιτυχίες.

Overgarven feat Μorena
Η πεντάδα από την Αλεξανδρούπολη με μεγάλη εμπειρία στα live εντός και εκτός συνόρων θα εκπροσωπήσει τη Βόρεια Ελλάδα στο MMD '08 με το δικό της μελωδικό death που αγγίζει και το κλασσικό heavy metal. Σε συνδυασμό με τα αγγελικά φωνητικά της Morena των Ιταλών goth metallers Macbeth, που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία ανά την Ευρώπη, οι Overgarven θα παρουσιάσουν ένα πρωτοποριακό γεφύρωμα του death και του goth metal, προσφέροντάς μας ένα show γεμάτο πάθος και ένταση.

Ανώριμοι
Πέρσυ Kings Of Metal, φέτος Kings Of Feta! Οι αδιαφιλονίκητοι ηγέτες του "βλακ metal", γνωστοί και από το soundtrack της cult αινίας "‘Ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας Των Ninja", θα ανοίξουν το φεστιβάλ με μια νότα διασκέδασης. Σίγουρα με ονόματα όπως Τραμπάκουλας, Νεκροπεθαμένος και Count Vargsteiner και την θρυλική διασκευή τους στο "Γύρισε" του Βασιλη Καρρα αποδεικνύουν ότι έχουν χιούμορ και μάλιστα καθαρά metal!

Περισσότερες πληροφορίες (υπόλοιπα ονόματα, τιμές κλπ) για το March Metal Day '08: www.rocking.gr/article4025.php.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET