Το δυσάρεστο παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του Adam Duce των Machine Head, σύμφωνα με τον Robb Flynn

27/02/2013 @ 11:26
Πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκε η αποχώρηση του μπασίστα των Machine Head, Adam Duce.

Ενώ η επίσημη, λακωνική ανακοίνωση μιλούσε για φιλικό χωρισμό των δύο πλευρών, ο Robb Flynn δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook ένα γράμμα που έριχνε περισσότερο φως στο πώς ο Duce έφυγε από το συγκρότημα. Όπως αποκαλύφθηκε, το τελευταίο εναπομείναν ιδρυτικό μέλος των Machine Head -μαζί με τον Flynn- απολύθηκε τελικά από την μπάντα.

Το μακροσκελές γράμμα του Robb Flynn παρουσιάζει την ιστορία πίσω από την αποχώρηση και δίνει πολλές λεπτομέρειες για το πώς οι σχέσεις τους χάλασαν στην πορεία και κατέληξαν στην απόφαση να τον απολύσουν.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, «Μπορεί να απολύσαμε τον Adam στις 2 Φεβρουαρίου, όμως ο Adam είχε φύγει από τους Machine Head ουσιαστικά πριν από μία δεκαετία. Απλά δεν ασχολήθηκε να το πει σε κανέναν.»

Ο Flynn σχολιάζει το πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεσαι συνεχώς σε μία μπάντα και την τριβή μεταξύ των μελών, τονίζοντας πως ο Duce ήταν δυσαρεστημένος εδώ και καιρό και δεν συμμετείχε στα θέματα του συγκροτήματος. Όμως άσχετα με το πόσο δυσανασχετούσε, το να αποχωρήσει του φαινόταν σαν ήττα ή αποτυχία. «Η αλήθεια να λέγεται, είχε βαρεθεί το συγκρότημα. Είχε βαρεθεί να περιοδεύει, να ηχογραφεί, να κάνει πρόβες, να ψάχνει για εξώφυλλα.»

Παρ' όλα αυτά, οι σχέσεις μεταξύ τους παραμένουν πολιτισμένες, όπως υπογραμμίζει ο frontman των Machine Head.

Ολόκληρο το γράμμα μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET