Τα video της ημέρας (Crippled Black Phoenix, Johnny Cash, Caspian, Lana Del Rey, Black Label Society, First Aid Kit)

Δείτε τα «φρέσκα» video που μάζεψε το Rocking.gr

08/05/2014 @ 10:59
Οι Crippled Black Phoenix έδωσαν στη δημοσιότητα επαγγελματική λήψη από τη συναυλία τους στο W2 Poppodium του Den Bosch της Ολλανδίας την περασμένη Κυριακή.

Το κομμάτι που βλέπουμε στο video (και στο οποίοι οι Crippled Black Phoenix ήταν μεθυσμένοι, όπως ενημέρωσαν) είναι το "444".



Το καινούργιο single από τον φετινό μετά-θάνατο δίσκο του θρυλικού Johnny Cash είναι το "Out Among The Stars" και τώρα πια έχει το δικό του animanted video, που πραγματεύεται μία ληστεία σε ένα ποτοπωλείο στο Texas. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.



Οι post-rockers Caspian έδωσαν στη δημοσιότητα «ένα από τα πιο cool video που έχει φτιάξει ποτέ κανείς γι' αυτούς». Πρόκειται για ένα mini ντοκιμαντέρ από την περιοδεία του συγκροτήματος στην Κίνα, διάρκειας 17 λεπτών, με λήψεις από συναυλίες και δηλώσεις των μελών.



Το νέο video clip της Lana Del Rey είναι ένα ασπρόμαυρο video σκηνοθεσίας Chris Sweeney και Sophie Muller για το καινούργιο της κομμάτι, "West Coast". Παρακολουθήστε το μέσω Youtube εδώ.



Την Τρίτη, οι Black Label Society εμφανίστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή "Late Night With Seth Meyers" και έπαιξαν το "Angel Of Mercy" από τον ολοκαίνουργιο δίσκο τους, "Catacombs Of The Black Vatican". Δείτε την εμφάνισή τους εδώ.



Το σουηδικό indie folk ντουέτο First Aid Kit έδωσε στη δημοσιότητα το video clip του νέου του κομματιού, "Cedar Lane", που θα περιέχεται στον επερχόμενο στούντιο δίσκο του, "Stay Gold".
  • SHARE
  • TWEET