«Σχεδόν έτοιμος» ο νέος δίσκος των Primus

09/02/2011 @ 09:42
Σε ένα εκτενές blog update της μπάντας του, ο Les Claypool, ανάμεσα σε πολλές κουβέντες για τα νέα του μπάσα, ανέφερε πως οι ηχογραφήσεις για τον επόμενο δίσκο των Primus τελείωσαν και το άλμπουμ είναι σχεδόν έτοιμο.

«Σε όσους άρεσε το καινούργιο κομμάτι, "The Last Salmon Man", που παίξαμε την Πρωτοχρονιά, θα αγαπήσετε σίγουρα το δίσκο, γιατί όλα τα τραγούδια μου ακούγονται ακριβώς το ίδιο. Για να ακριβολογούμε, απλά ηχογραφούσαμε το ίδιο κομμάτι ξανά και ξανά και εγώ απλά άλλαζα λίγο τους στίχους εδώ κι εκεί. Άκουσα πως αυτό έκαναν και οι Pink Floyd και αυτοί οι τύποι δεν είναι τίποτα άσχετοι», έγραψε χαριτολογώντας ο εκκεντρικός μπασίστας.

«Ο manager μας έπαθε κολούμπρα με το που διάβασε τα παραπάνω, οπότε μου 'πε να το αλλάξω. Το αλλάζω. Ο δίσκος των Primus έχει σχεδόν τελειώσει. Όλα τα κομμάτια είναι πάνω-κάτω διασκευές του "Don't Fear The Reaper" των Blue Oyster Cult. Σας προτείνω να τον αγοράσετε δύο φορές».

Παρεμπιπτόντως, οι Primus ανακοίνωσαν τις πρώτες ζωντανές τους εμφανίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και 14 χρόνια, οι οποίες θα λάβουν χώρα τον Ιούνιο στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ.

  • SHARE
  • TWEET