Steven Tyler: ''Δεν έφυγα από τους Aerosmith!''

12/11/2009 @ 08:30

Το σίριαλ με δηλώσεις των μελών των Aerosmith, σχετικά με την αποχώρηση του αειθαλούς frontman τους, Steven Tyler δεν έχει τέλος. Μετά από σειρά δηλώσεων του κιθαρίστα Joe Perry και του drummer Joey Kramer, ήρθε η δήλωση του ίδιου του Tyler για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.





Σε συναυλία στις 10 Νοεμβρίου του Joe Perry στη Νέα Υόρκη, ο Tyler έκανε μια εμφάνιση- έκπληξη και δήλωσε: «Η Νέα Υόρκη θέλω να ξέρει ότι δεν φεύγω από τους Aerosmith!». Στην συνέχεια προέτρεψε τον drummer να παίξει το "Walk This Way"  αγκαλιάζοντας τον Perry, εφησυχάζοντας για λίγο τους funs του συγκροτήματος.

To video με τις «αποδείξεις» των λεγόμενων του Tyler, μπορείτε να το δείτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=lC7EK68tdEY
Παρ’ όλα όμως αυτά σε συνέντευξη που έδωσε ο Perry στο Rolling Stone σήμερα, είπε ότι τα προβλήματα των Aerosmith δεν έχουν λυθεί κι ότι παρά τις δηλώσεις του Tyler, ακόμα υπάρχει η πιθανότητα να ηχογραφήσουν το νέο τους άλμπουμ με άλλον τραγουδιστή. «Ο Steven θέλει να κάνει διάλειμμα δύο ετών από τους Aerosmith ενώ η υπόλοιπη μπάντα θέλει να συνεχίσει να δουλεύει. Το περίεργο είναι ότι η όλη συνεννόηση γίνεται μέσω μάνατζερ και όχι μεταξύ μας», δήλωσε ο διάσημος κιθαρίστας.
  • SHARE
  • TWEET