Οι Rage Against The Machine είχαν προβλέψει την εκλογή Trump 16 χρόνια νωρίτερα

...αν και τα εύσημα μάλλον πρέπει να πάνε στον Michael Moore

13/11/2016 @ 12:49

Ο μπασίστας των Rage Against The Machine, Tim Commerford, θυμάται την πρόβλεψη του συγκροτήματος ότι ο Donald Trump θα γινόταν κάποια μέρα Πρόεδρος των Η.Π.Α.

Στο promo video του single των Rage Against The Machine από το 1999, "Sleep Now In The Fire", βλέπουμε έναν άνθρωπο να κρατάει ένα πλακάτ που γράφει "Donald J Trump for President 2000".

Παρόλο που η πρόβλεψη έγινε 16 χρόνια νωρίτερα, ο Commerford εξηγεί πως ήταν ένας σχολιασμός για τον κόσμο του 1999 και πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι εν τέλει πραγματοποιήθηκε το 2016.

Ο διάσημος σκηνοθέτης Michael Moore δημιούργησε το βίντεο και ο Commerford του δίνει τα εύσημα για την πρόβλεψη

 «Ήταν περισσότερο ιδέα του Michael Moore. Ίσως είχε δει κάποιο όραμα. Δεν νομίζω ότι κανένας μας το είχε πάρει στα σοβαρά όταν το κάναμε. Απλά σκεφτόμασταν τον κόσμο μέσα στον οποίον ζούσαμε. Αυτό ήταν πριν χρεοκοπήσει ο Donald Trump και πριν κάνει όλα αυτά τα τηλεοπτικά reality show. Εν τέλει, είναι η νοοτροπία reality show που έχει ο κόσμος που ζούμε σήμερα, η οποία του έδωσε τη θέση σήμερα

Ο Commerford λέει, επίσης, πως συναντήθηκαν με τον Moore κατά την φετινή καμπάνια των εκλογών και πως ο Moore τους είχε προειδοποιήσει να μην παραξενευτούν αν ο Trump νικήσει την Hillary Clinton.

Trump For President 2000

  • SHARE
  • TWEET