Rage Against The Machine: Προέβλεψαν την υποψηφιότητα Trump 16 χρόνια πριν!

Οι πολιτικές επιδιώξεις του επιχειρηματία προφητεύονται στο video του "Sleep Now in the Fire"

26/10/2015 @ 12:15
Είτε πρόκειται για γελοιωδώς ακριβή meme για τα λεγόμενα «μαλλιά» του Donald Trump, είτε για viral κλιπάκια με τις πολλές εκφράσεις του προσώπου του, είναι απίστευτα εύκολο να σατιρίσεις τον επιχειρηματία. Αλλά πολύ πριν ανακοινώσει επίσημα (ή ίσως σκεφτεί καν) την προεκλογική εκστρατεία του για την Προεδρεία του 2016, υπήρξε μια μπάντα που προέβλεψε την trash καταιγίδα που ετοιμαζόταν να πέσει στο κεφάλι του κάθε Αμερικανού πολίτη: οι Rage Against The Machine!

Όπως επισημαίνει το Billboard, το 1999, στο μουσικό video των alt- rockers για το τραγούδι τους "Sleep Now in the Fire", μπορεί να δει κανείς έναν τύπο να κρατάει με υπερηφάνεια μία πινακίδα "Donald Trump for President" («Ντόναλντ Τραμπ για Πρόεδρος»)! Όχι μόνο οι RATM είχαν την διορατικότητα της πρόγνωσης μιας τέτοιας εκστρατείας, αλλά είχαν επίσης και την διαύγεια να τη χλευάσουν προληπτικά, για καλό και για κακό.

Αν θα θυμάστε, το video, που έχει σκηνοθετήσει ο πάντα πολιτικός Michael Moore που δε μασάει τα λόγια του, απεικονίζει μία άπληστη, δυστοπική κοινωνία όπου απεχθείς άνθρωποι όπως – σωστά το μαντέψατε – ο Trump έχουν στην πραγματικότητα μια ευκαιρία να κερδίσουν την θέση τους στον Λευκό Οίκο. Υποκλιθείτε στους RATM!

Ξαναθυμηθείτε το «προφητικό» video εδώ – η αναφορά στον Trump εμφανίζεται κοντά στο 1:00.
  • SHARE
  • TWEET