Opeth, Soulfly και Crematory την άνοιξη στην Ελλάδα

20/01/2009 @ 03:37
Τρία σημαντικά γκρουπ της μέταλ σκηνής έρχονται μέσα στην άνοιξη για να μας ξεσηκώσουν. Crematory - 7 Μαρτίου, Soulfly - 13 και 14 Μαρτίου, Opeth - 11 και 12 Απριλίου. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες...

Crematory
Σάββατο 7 Μαρτίου, Gagarin205 - Αθήνα

Η αρχή γίνεται με τους κλασσικούς πλέον εκπρόσωπους της gothic metal σκηνής, Crematory, το Σάββατο 7 Μαρτίου, στο Gagarin205.



Έχοντας πειραματιστεί πολύ με τον ήχο τους, το γερμανικό γκρουπ θεωρείται πλέον ως ένα από τα καλύτερα gothic metal γκρουπ με αντρική φωνή, παγκοσμίως. Τα τραγούδια τους συνδυάζουν σκληρούς κιθαριστικούς ήχους με μελωδικά keyboards, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο μοναδικά metal κομμάτια!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 22 Ιανουαρίου.
Τιμή εισιτηρίου: 25e

Σημεία προπώλησης: Ticket House
Online sales: www.ticketpro.gr

Soulfly
Special Guest: Incite
Παρασκευή 13 Μαρτίου, Κτήριο 56 Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος - Αθήνα
Σάββατο 14 Μαρτίου, Αποθήκη Μύλου - Θεσσαλονίκη

O Max Cavalera και η παρέα του ξαναχτυπούν!
Στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής τους περιοδείας, που περιλαμβάνει 27 χώρες, και μετά από το 6ο επιτυχημένο άλμπουμ τους Conquer (2008), οι Soulfly κάνουν 2 στάσεις και στην Ελλάδα, την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στο Κτήριο 56 Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος – Αθήνα, και το Σάββατο 14 Μαρτίου, Αποθήκη Μύλου – Θεσσαλονίκη, με μία μόνο υπόσχεση... να μας κατακτήσουν!



Οι Soulfly, με επιτυχημένα άλμπουμ και μοναδικές συναυλίες, χαράζουν νέους δρόμους στο χώρο της σκληρής μουσικής. Συνδυάζοντας με ένα μοναδικό τρόπο τη βραζιλιάνικη παράδοση του ηγέτη τους, Max Cavalera, με καινοτόμες ιδέες, έχουν δημιουργήσει μία μοναδική ταυτότητα που κερδίζει επάξια την παγκόσμια αναγνώρισή τους, ως ένα από τα σημαντικότερα «σκληρά» γκρουπ!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 26 Ιανουαρίου.
Τιμή εισιτηρίου: 35e

Σημεία προπώλησης: Ticket House
Online sales: www.ticketpro.gr

Opeth
Σάββατο 11 Απριλίου, Αποθήκη Μύλου - Θεσσαλονίκη
Κυριακή 12 Απριλίου, Gagarin 205 - Αθήνα

Είναι γεγονός πως οι Σουηδοί Opeth αποτελούν ένα αρτιότατο μουσικά heavy metal γκρουπ! Στα πλαίσια της περιοδείας τους θα σταματήσουν για δύο βραδιές και στην Ελλάδα, την Παρασκευή 11 Απριλίου, στην Αποθήκη Μύλου - Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 12 Απριλίου, στο Gagarin 205.

Με μακροσκελείς μουσικές συνθέσεις που παρασύρουν το κοινό και έναν αέρα μεγάλης μπάντας έχουν θέσει τον πήχη της μέταλ σκηνής πραγματικά πολύ ψηλά!



Υποψήφιοι του Grammy Award, με 9 στούντιο άλμπουμ και πολλές περιοδείες σε Ευρώπη και Αμερική, οι Opeth παίζουν συνεχώς με διαφορετικούς ήχους! Έχοντας επιρροές από progressive music, folk, blues rock και jazz, δημιουργούν δυναμικά κομμάτια με έντονες κιθαριστικές εναλλαγές μαζί με ουρλιαχτά αλλά και καθαρά φωνητικά!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 26 Ιανουαρίου.
Τιμή εισιτηρίου: 33e

Σημεία προπώλησης: Ticket House
Online sales: www.ticketpro.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET