Open Day από τη SAE Athens, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

10/09/2013 @ 10:44
Open Day - Δημιουργικές Σπουδές με Διεθνή Αναγνώριση

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου
SAE Athens
Ώρα διεξαγωγής: 17:00 - 21:00
Είσοδος ελεύθερη - Περιορισμένες θέσεις
Δηλώσεις συμμετοχής: athens.sae.edu/openday

Η SAE Athens, μέλος του κορυφαίου εκπαιδευτικού φορέα για Creative Media παγκοσμίως, SAE Technology Group, ανοίγει τις πόρτες των νέων εγκαταστάσεών της και σας προσκαλεί στο Open Day.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν αναλυτικές παρουσιάσεις των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει η SAE Athens καλύπτοντας το ευρύ φάσμα των Creative Media, όπως Audio Engineering, Digital Film Making, Music Business, 3D & Interactive Animation, Game Production, Web Design & Development.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την επαγγελματική σταδιοδρομία τους τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά που προσφέρει ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός φορέας παγκοσμίως πάνω στα Creative Media και στις Νέες Τεχνολογίες και να γνωρίσουν από κοντά το εκπαιδευτικό προσωπικό της SAE Athens.

Απολαύστε το βίντεο που δημιούργησαν οι σπουδαστές του Digital Film Making εμπνευσμένο από τα κινηματογραφικά θρίλερ και με αφορμή την ημερομηνία Παρασκευή και 13 του επερχόμενου Open Day της SAE Athens!
VIDEO

Η μουσική του spot είναι από τους Skinny Whales (τραγούδι "Never Stop") και έχει ηχογραφηθεί από τους σπουδαστές της SAE και τον παραγωγό Chris Tsangarides (Thin Lizzy, Black Sabbath, Tom Jones κ.ά.) στα πλαίσια του Band Complete Project της SAE Athens.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
athens.sae.edu/openday
Τηλέφωνο: 210 3217661 (καθημερινά, 10:00-22:00)
Διεύθυνση: Κοραή 2, Μοσχάτο (100μ. από το σταθμό του ΗΣΑΠ)

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET