Οι Thirty Seconds To Mars κυρίαρχοι νικητές και στα Kerrang! Awards

15/06/2011 @ 09:32
Οι Thirty Seconds To Mars ήταν οι μεγάλοι νικητές των φετινών Kerrang! Awards, των πιο σημαντικών βραβείων της ροκ μουσικής.

Το εκρηκτικό συγκρότημα, που θα βρεθεί στη χώρα μας για μία μοναδική συναυλία την Τετάρτη, 6 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, κατάφερε να αποσπάσει τα βραβεία «Best International Band» και «Best Single» για το super hit του, "Hurricane".

Οι Thirty Seconds To Mars ξεχώρισαν ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της ροκ μουσικής, ενώ για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια κερδίζουν το βραβείο «Best International Band», αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η κορυφή έχει γίνει πλέον σημείο αναφοράς για το συγκρότημα. Τα φετινά βραβεία Kerrang! έρχονται ως επισφράγισμα μίας διετούς παγκόσμιας περιοδείας, που σπάει ταμεία, με πολλά sold out shows, ενώ το άλμπουμ τους "This is War" έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα με πέντε μεγάλα hits, παγκόσμιας εμβέλειας.

Οι Thirty Seconds To Mars αποτελούν τα τελευταία χρόνια, μαζί με ελάχιστους άλλους καλλιτέχνες, την ελίτ της σύγχρονης ροκ μουσικής και θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε στην καλύτερη στιγμή τους, σε ένα απογειωτικό show που συναρπάζει ακόμα και τον πιο απαιτητικό θεατή. Συγκεκριμένα, ο frontman του συγκροτήματος, Jared Leto, στα Kerrang! Awards, δήλωσε: «είναι μία πολύ καλή ευκαιρία μέσα από αυτά τα βραβεία να ευχαριστήσουμε την εκπληκτική οικογένεια των φαν μας, από όλο τον κόσμο. Είναι εκπληκτικό το ότι αυτό το υπέροχο ταξίδι σημαδεύτηκε με αυτό το γεγονός... Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε στην Ευρώπη και να παρουσιάσουμε το show μας, σε όλο τον κόσμο».

Η αδρεναλίνη, λοιπόν, ανεβαίνει, είκοσι δύο μόλις ημέρες πριν από το επιβλητικό show της Τετάρτης, 6 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, στην Αθήνα, εκεί που οι Jared Leto, Shannon Leto και Tomo Miličević, aka Thirty Seconds To Mars, θα μας χαρίσουν μία πρωτόγνωρη συναυλιακή εμπειρία, στο γεγονός που ήδη αποτελεί το πιο καυτό μουσικό event της χρονιάς!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου
Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου
Αθήνα
Opening act: Marsheaux

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται!

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση:
Τα διακεκριμένα στην κερκίδα κοστίζουν 75 euro.
Τα εισιτήρια στο Pitch A κοστίζουν 60 euro.
Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένα κοστίζουν 40 euro.

Ταμείο:
Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένα θα κοστίζουν 55 euro.

Σημεία προπώλησης:
www.vodafoneCU.gr | www.vodafone.gr
Σε όλα τα καταστήματα Vodafone
Tickethouse | www.ticketarena.gr | www.123merch.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET