Οι Green Day επιστρέφουν στις συναυλίες

Ο Billie Joe Armstrong μιλάει για το πρόβλημα εθισμού του

27/02/2013 @ 12:38
Μετά την περιπέτεια του Billie Joe Armstrong και την εισαγωγή τους σε κέντρο αποτοξίνωσης, οι Green Day επανέρχονται στις ζωντανές εμφανίσεις ύστερα από ένα αναγκαστικό διάλειμμα έξι μηνών.

Το comeback του συγκροτήματος θα γίνει τον επόμενο μήνα στο SXSW - μουσικό και κινηματογραφικό φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στο Austin του Texas.

Μαζί με τη συναυλία που θα δώσουν στις 15 Μαρτίου, οι Green Day θα αποκαλύψουν και τα δύο ντοκιμαντέρ τους, "¡Quatro!" και "Broadway Idiot", στα πλαίσια του ίδιου φεστιβάλ. Το trailer του πρώτου μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Στο τελευταίο τεύχος του Rolling Stone δημοσιεύεται μία συνέντευξη του Armstrong, στην οποία ο καλλιτέχνης δίνει λεπτομέρειες γύρω από το χρόνιο εθισμό του σε αλκοόλ και συνταγογραφούμενα χάπια. «Δεν μπορούσα να προβλέψω που θα κατέληγα στο τέλος της νύχτας. Μπορεί να ξυπνούσα στον καναπέ ενός ξένου σπιτιού και να μην θυμόμουν πώς. Ήταν το απόλυτο blackout.»

Σχετικά με την εμφάνιση στο φεστιβάλ iHeartRadio στο Las Vegas, που ήταν και η αρχή του κακού για τη φετινή διακοπή των εμφανίσεων των Green Day, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Θυμάμαι λίγα πράγματα. Την επόμενη ημέρα ξύπνησα και ρώτησα την γυναίκα μου: Πόσο άσχημο ήταν; Και μου απάντησε: Είναι πολύ άσχημο. Τηλεφώνησα στον μάνατζέρ μου και μου είπε: Μπαίνεις σε ένα αεροπλάνο, θα επιστρέψεις στο Oakland και μπαίνεις κατευθείαν για αποτοξίνωση

VIDEO

  • SHARE
  • TWEET