Οι Black Country Communion κυκλοφορούν live DVD / O Joe Bonamassa ετοιμάζει το νέο προσωπικό του album

02/09/2011 @ 11:28
Στις 24 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο live DVD και Blu-ray των Black Country Communion, υπό τον τίτλο "Live Over Europe".

Το DVD περιέχει υλικό από τις τρεις συναυλίες του «supergroup» σε γερμανικό έδαφος, και πιο συγκεκριμένα στις πόλεις του Αμβούργου, του Μονάχου και του Βερολίνου. Στην κυκλοφορία, εκτός από το διπλό DVD με τις ζωντανές ερμηνείες 18 τραγουδιών, οι fan μπορούν να βρουν ως bonus ένα συλλεκτικό booklet 28 σελίδων και ένα επιπλέον εικοσάλεπτο DVD με στιγμιότυπα πίσω από τις κάμερες καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Αναλυτικά τα περιεχόμενα του "Live Over Europe":

01. Revolution of the Machine
02. Black Country
03. One Last Soul
04. Crossfire
05. Save Me
06. The Battle For Hadrian's Wall
07. Beggarman
08. Faithless
09. Song of Yesterday
10. I Can See Your Spirit
11. Cold
12. The Ballad of John Henry
E14. The Great Divide
15. Sista Jane
16. Man In The Middle
17. Burn
18. Smokestack Woman

Παράλληλα, ο Joe Bonamassa αρχίζει να δουλεύει πάνω στο νέο προσωπικό του άλμπουμ. Και μπορεί πριν λίγα χρόνια ο Bonamassa να μην ήταν τόσο μεγάλο όνομα, ήδη όμως ετοιμάζει το δέκατο τρίτο σόλο άλμπουμ της καριέρας του.

Μέσα στο 2011 ο Bonamassa υπήρξε υπερδραστήριος. Το "Dust Bowl" άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, το "2" των Black Country Communion θεωρήθηκε πολύ αξιόλογη κυκλοφορία, ενώ δε σταμάτησε να περιοδεύει ούτε λεπτό.

Και τώρα ο ίδιος δήλωσε στην ιστοσελίδα του πως βρίσκεται στο μέσο της σύνθεσης του καινούργιου άλμπουμ του και πως μπαίνει στο στούντιο ξανά, με τον Kevin Shirley για ακόμη μία φορά στην παραγωγή.
  • SHARE
  • TWEET