Οι Planet Of Zeus τον Απρίλιο ζωντανά στην Ιερά Οδό

Μαζί τους οι Wish Upon A Star και Tuber

29/01/2015 @ 13:00
4 Απριλίου 2015
Ιερά Οδός (Ιερά Οδός 18-20)

Planet Of Zeus
Wish Upon A Star
Tuber

Ο τελευταίος χρόνος ήταν εξαιρετικά έντονος για τους Planet Of Zeus. Κυκλοφόρησαν τον τρίτο δίσκο τους, "Vigilante", περιόδευσαν στην Ελλάδα και την Ευρώπη για να τον παρουσιάσουν στο συνεχώς αυξανόμενο κοινό τους και συμμετείχαν σε μεγάλα festivals του εξωτερικού.

Οι Planet of Zeus κλείνουν αυτόν τον κύκλο με τον καλύτερο τρόπο: την μεγαλύτερη συναυλία της μέχρι τώρα ιστορίας τους το Σάββατο 4 Απριλίου στην Ιερά Οδό!

Ένα show αφιερωμένο στους οπαδούς τους που τους στηρίζουν επί δεκαπέντε χρόνια.

Αυτή η συναυλία θα είναι το τελευταίο μεγάλο Vigilante πάρτι και η τελευταία συναυλία τους στην Αθήνα για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, καθώς μετά θα μπουν στο στούντιο και θα αφοσιωθούν στην προετοιμασία του τέταρτου άλμπουμ τους.

Μαζί με τους Planet Of Zeus θα εμφανιστούν δύο μπάντες που έχουν διαγράψει την δική τους πορεία στην ελληνική ανεξάρτητη σκηνή τα τελευταία χρόνια: οι Wish Upon A Star και οι Tuber.

Οι Wish Upon A Star παίζουν μελωδικό punk rock. Έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ, έχουν περιοδεύσει αρκετές φορές στην Ευρώπη και έχουν εμφανιστεί με ονόματα όπως οι Therapy? και οι Authority Zero.

Οι Tuber παίζουν γκρουβάτο και ταυτόχρονα μελωδικό instrumental / post rock. Το βινύλιο του ντεμπούτου τους "Desert Overcrowded" έγινε γρήγορα sold out και έφερε την μπάντα από τις Σέρρες στο προσκήνιο.

Εισιτήρια:
Προπώληση: 10 ευρώ
Ταμείο: 14 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 210-9636845.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET