Οι Anonymous αποκαλύπτουν την επόμενη rock συναυλία που στόχευε το ISIS

Η συναυλία στο Μιλάνο εν τέλει ακυρώθηκε για λόγους ασφαλείας

22/11/2015 @ 12:08
Σύμφωνα με την International Business Times, οι «χακτιβιστές» Anonymous ισχυρίζονται πως αποκάλυψαν σχέδια του Ισλαμικού Κράτους για τρομοκρατικές ενέργειες που επρόκειτο να λάβουν χώρα σήμερα, Κυριακή.

Ανάμεσα στις προγραμματισμένες επιθέσεις ήταν και μία που σχεδιαζόταν να λάβει χώρα κατά τη συναυλία των Five Finger Death Punch στο Μιλάνο.

Όπως αναφέρει η International Business Times, οι Anonymous δήλωσαν πως είχαν προειδοποιήσει όλες τις αρμόδιες αρχές για τα σχέδια επιθέσεων που είχαν ανακαλύψει για σήμερα, ωστόσο επειδή κανείς δεν έκανε τίποτα αποφάσισαν να προειδοποιήσουν οι ίδιοι τον κόσμο, δημοσιεύοντας τις πληροφορίες που είχαν αλιεύσει.

Ωστόσο, αργότερα, ο λογαριασμός των Anonymous στο Twitter, @YourAnonNews, δήλωσε πως δεν διέδωσαν ουδέποτε φήμες για πιθανές επιθέσεις και δεν ξέρουν πως προέκυψαν αυτές οι φήμες...

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τελευταίες εξελίξεις, οι Five Finger Death Punch ακύρωσαν τη σημερινή τους συναυλία στο Μιλάνο επειδή, όπως δήλωσαν οι ίδιοι, δεν έλαβαν τις απαραίτητες βεβαιώσεις ότι όλα τα μέτρα ασφαλείας που θα λαμβάνονταν θα ήταν ικανά να αποτρέψουν οποιοδήποτε τρομοκρατικό χτύπημα.
  • SHARE
  • TWEET