Ο Elton John συνεργάζεται με τον Jack White

Έχουν ήδη ηχογραφήσει ένα καινούργιο κομμάτι

01/11/2013 @ 11:34
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hollywood Report, ο Elton John δήλωσε πως έχει ηχογραφήσει ένα κομμάτι μαζί με τον Jack White για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ.

Πρόκειται για το "American Epic", μία σειρά έξι επεισοδίων σε παραγωγή του Robert Redford και του BBC, με θέμα την μουσική βιομηχανία της δεκαετίας του 1930. Στα πλαίσια λοιπόν του συγκεκριμένου προγράμματος, διάφοροι σύγχρονοι καλλιτέχνες ηχογραφούν τραγούδια χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό της εποχής.

Ένα από αυτά τα κομμάτια ηχογράφησε σε παραγωγή του T Bone Burnett ο Elton John (το έγραψε μαζί με τον Bernie Taupin), με τον Jack White να τον συνοδεύει στην κιθάρα. Το soundtrack του "American Epic" θα επιμεληθούν ο T Bone Burnett και ο Jack White.

Η ενασχόληση του White με το παρελθόν φυσικά δεν σταματά, καθώς έχει επιμεληθεί προσωπικά το πρώτο μέρος μιας συλλογής με ηχογραφήσεις από τα αρχεία της Paramount Records. Ο τίτλος της είναι "The Rise And Fall Of Paramount Records, Volume One (1917-1927)" και η κυκλοφορία της προγραμματισμένη για τις 19 Νοεμβρίου.
  • SHARE
  • TWEET