Nick Mason: «Οι Pink Floyd θα επανενωθούν μόνο για κάποιο πολύ ιδιαίτερο γεγονός»

27/09/2011 @ 11:14
O Nick Mason, drummer των Pink Floyd, δήλωσε πως το συγκρότημα θα εμφανιστεί στη σκηνή μόνο αν προκύψει κάποιο πολύ σημαντικό γεγονός, στηρίζοντας τα σχόλια του Roger Waters, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να δουλέψει ξανά με τη μπάντα, αν και τα εναπομείναντα μέλη των Pink Floyd εμφανίστηκαν μαζί το Μάιο, σε μία συναυλία του "The Wall Live". H εμφάνιση αυτή ήταν η πρώτη του συγκροτήματος μετά το "Live 8", πριν από έξι χρόνια.

«Υπάρχουν δύο όψεις για αυτή την επανένωση: Η πρώτη έχει να κάνει με το κατά πόσο ο Roger Waters και o Dave Gilmour μπορούν να συνεργαστούν και αν υπάρχει κάποιο όφελος από αυτό, αν μπορούν όντως να καταφέρουν κάτι που δε θα κατάφερναν μόνοι τους. Η δεύτερη είναι ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι που έχει πραγματική δύναμη ώστε να φέρει αλλαγή, κάτι ακόμη μεγαλύτερο από το "Live 8"».

Τα 14 άλμπουμ των Pink Floyd βγαίνουν ξανά σε κυκλοφορία και για να εορταστεί το γεγονός το συγκρότημα «απογείωσε» και πάλι (χθες, 26 Σεπτεμβρίου) το διάσημο γουρούνι πάνω από το εργοστάσιο ηλεκτρισμού του Battersea, «δημιουργώντας» για άλλη μια φορά το θρυλικό εξώφυλλο του "Animals".

  • SHARE
  • TWEET