Miley Cyrus και Flaming Lips διασκευάζουν το "Lucy In The Sky With Diamonds" (video)

Ο Coyne γονάτισε για να φιλήσει τα πόδια της Cyrus

20/05/2014 @ 10:08
Οι Wayne Coyne και Steven Drozd των Flaming Lips μαζί με την αμφιλεγόμενη pop star Miley Cyrus βρέθηκαν μαζί επί σκηνής στο Manchester για να παίξουν το κλασικό κομμάτι των Beatles από το μακρινό 1967, "Lucy In The Sky With Diamonds", στα πλαίσια των Billboard Music Awards.

Στα πλαίσια της εμφάνισής τους, μάλιστα, ο ιδιόρρυθμα ντυμένος Coyne γονάτισε για να φιλήσει τα πόδια της Cyrus!

Μπορείτε να δείτε το video εδώ.

Η Miley Cyrus έχει εκφράσει στο παρελθόν την αγάπη της για τους Flaming Lips. «Ο Floyd (το σκυλί της που έφυγε από τη ζωή μετά από επίθεση από κογιότ) κι εγώ πάντα ακούγαμε Flaming Lips. Όποτε ακούω τώρα πια αυτήν τη μουσική, αισθάνομαι την παρουσία του δίπλα μου, αν με καταλαβαίνετε.»

Υπενθυμίζουμε ότι οι Flaming Lips θα κυκλοφορήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο (28 Οκτωβρίου) τη δική τους εκδοχή για το πασίγνωστο άλμπουμ των Beatles, "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", υπό τον τίτλο "With A Little Help From My Fwends".

Ποσοστό των χρημάτων που θα μαζευτούν από την πώληση του συγκεκριμένου άλμπουμ θα δοθεί σε μια οργάνωση η οποία βοηθάει φτωχούς / ανήμπορους ανθρώπους που έχουν κατοικίδια ζώα και αδυνατούν να τα βοηθήσουν με αποτέλεσμα να τα παρατάνε αδέσποτα.

  • SHARE
  • TWEET