Κλεμμένο από τους Crowbar το νέο εξώφυλλο των Metallica;

Αυτή είναι η δήλωση του τραγουδιστή/κιθαρίστα των γνωστών sludge metallers

20/08/2016 @ 09:19

Ο Kirk Windstein (Crowbar, Down, Kingdom Of Sorrow) έκανε στη σελίδα του στο Facebook μια ανάρτηση επισημαίνοντας τις ομοιότητες μεταξύ του εξωφύλλου του κλασικού δίσκου των Crowbar από το 1998, "Odd Fellows Rest", και του νέου εξωφύλλου των Metallica για την πολυαναμενόμενη νέα τους δουλειά, "Hardwired ...To Self-Destruct".

Ο Windstein έγραψε: «Με κάθε ειλικρίνεια, χάρη στην περιοδεία μου με τους φοβερούς Metallica ενώ έπαιζα στους Down, μπορώ να πω ότι τα παλικάρια ξέρουν ποιοί είναι οι Crowbar. Παρ' όλα αυτά, δεν πιστεύω ότι κάποιο μέλος των Metallica έκλεψε την ιδέα από εμάς. Ίσως ο καλλιτέχνης; Όπως και να το δεις... είναι μια πολύ καλή ιδέα για εξώφυλλο!!! Τώρα, James και Lars, πηγαίντε να ακούσετε το "Odd Fellows Rest"!!! LOL»

Το εξώφυλλο του "Odd Fellows Rest" επιμελήθηκε ο John Buttino.

Δείτε παρακάτω και τα δύο εξώφυλλα:

Οι Metallica θα κυκλοφορήσουν το "Hardwired…To Self-Destruct" στις 18 του Νοέμβρη. Ο διάδοχος του "Death Magnetic" του 2008 θα είναι διπλός και θα περιέχει σχεδόν 80 λεπτά μουσικής.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Το "Hardwired…" αντιπροσωπεύει την επόμενη φάση στο ταξίδι μας ως Metallica και είμαστε ενθουσιασμένοι που την μοιραζόμαστε μαζί σας. Ακούσατε ήδη το πρώτο τραγούδι, το "Hardwired", και ελπίζουμε να ακούσετε πολλά περισσότερα τις ερχόμενες μέρες».

Την παραγωγή του "Hardwired…To Self-Destruct" επιμελήθηκε ο Greg Fidelman, σε συνεργασία με τον James Hetfield και τον Lars Ulrich. Το ενδέκατο studio άλμπουμ των Metallica θα διατεθεί σε διπλό CD και βινύλιο, ψηφιακή μορφή, αλλά και deluxe έκδοση που θα περιλαμβάνει τα riff που αποτέλεσαν τις βάσεις του.

  • SHARE
  • TWEET