Killing In The Name Of... X-Factor

07/12/2009 @ 12:36
Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει σε πάμπολλες διαδικτυακές κοινότητες η προσπάθεια δύο φίλων να εμποδίσουν το single του γνωστού τηλεοπτικού προγράμματος, X-Factor, να χτυπήσει την κορυφή των τελευταίων βρετανικών chart της χρονιάς.



Τα τελευταία χρόνια, το τραγούδι που ηχογραφείται από τον εκάστοτε νικητή του reality/talent show ξεπερνάει σε πωλήσεις οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορία, πράγμα που κατάφερε να εξοργίσει τους εμπνευστές του κινήματος, και να οργανώσουν ένα κάπως παράδοξο εγχείρημα, το οποίο προωθούν μέσω ενός γκρουπ στο Facebook, ενώ την υποστήριξη τους δείχνουν και άλλες ιστοσελίδες.

Σκοπός τους είναι να ανεβάσουν στη κορυφή των chart το διάσημο τραγούδι των Rage Against The Machine, "Killing In The Name Of", με τους συμβολικούς στίχους, "F*ck you! I won't do what you tell me!", ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην μαζική υποστήριξη του βρετανικού κοινού σε ότι τους προβάλει η τηλεόραση και τα media.

Το group ενθαρρύνει όλους τους συμμετέχοντας να αγοράσουν διαδικτυακά το single των Rage Against Machine την βδομάδα πριν τις 20 Δεκέμβρη που θα ανακοινωθεί το νούμερο ένα της λίστας.
Μέχρι τώρα το κίνημα ακολουθούν περίπου 275.000 μέλη τους οποίους μπορείτε να υποστηρίξετε πατώντας εδώ:

http://www.facebook.com/group.php?gid=2228594104&ref=ts
  • SHARE
  • TWEET