James Hetfield: «Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω ο Ray Burton»

Οι δηλώσεις των μουσικών των Metallica εν όψει της έκδοσης του βιβλίου για το "Master Of Puppets"

03/09/2016 @ 11:55

Σε video που δόθηκε στη δημοσιότητα εν όψει της έκδοσης του νέου βιβλίου των Metallica για το "Master Of Puppets", τα μέλη του συγκροτήματος εξέφρασαν για ακόμη μια φορά πόσο τους λείπει ο μακαρίτης μπασίστας τους, Cliff Burton.

Ο Cliff Burton έχασε τη ζωή του σε ατύχημα με το λεωφορείο περιοδείας της μπάντας το 1986, λίγο μετά την κυκλοφορία του τρίτου δίσκου των Metallica. Ωστόσο, η παρακαταθήκη που άφησε παραμένει εμφανής στις τάξεις των Metallica, όπως επίσης και η συνεχής επιρροή του πατέρα του, Ray Burton.

Μιλώντας για το "Metallica: Back To The Front" που θα εκδοθεί αυτόν τον μήνα, ο James Hetfield δήλωσε: «Ακόμα μου λείπει ο Cliff, δεν χωράει αμφιβολία. Θα ήθελα να τον δω πάλι κάποτε. Οπότε, το να βλέπω φωτογραφίες που δεν έχω ξαναδεί, ειδικά αυτές που είμαστε μαζί, είναι τέλειο. Είναι φοβερό να έχω ακόμα ένα κομμάτι του μέσα στην καρδιά μου.»

Σχετικά με τον πατέρα του Cliff, ο Lars Ulrich δήλωσε: «Είναι μια εξαίρετη ανθρώπινη ύπαρξη. Το γεγονός ότι είναι ο πατέρας του Cliff είναι ένας ακόμη λόγος που μας αρέσει να τον έχουμε μαζί μας. Αλλά δεν είναι ο πρωταρχικός λόγος. Ο Ray αντιμετώπισε όλες αυτές τις εμπειρίες με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Όποτε μπαίνει σε ένα δωμάτιο, εκπέμπει απίστευτη θετική ενέργεια.»

Ο Hetfield προσέθεσε: «Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω ο Ray Burton.»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των μουσικών εδώ.

Ο πολυαναμενόμενος δέκατος δίσκος του συγκροτήματος, "Hardwired ...To Self-Destruct", πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου.

  • SHARE
  • TWEET