Η κατάσταση των Kings Of Leon δια στόματος... μαμάς

26/08/2011 @ 10:22
Η Betty Ann Murphy, μητέρα των τριών μελών των Kings Of Leon, Caleb, Jared και Nathan Followill, και θεία του Mathew Followill, υποσχέθηκε στο κοινό ότι τα αγόρια της θα επιστρέψουν «καλύτερα από ποτέ».

Η ίδια επίσης επιβεβαίωσε πως τα πρόσφατα προβλήματά τους δε σημαίνουν το τέλος του συγκροτήματος, ενώ τόνισε πως κανένα μέλος δε χρειάστηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης εξαιτίας του αλκοόλ και πρόσθεσε: «Μερικές φορές πίνουν λιγάκι παραπάνω, αλλά είναι νέοι και τους αρέσει να υπερβάλουν. Κανείς δε χρειάστηκε αποτοξίνωση».

Η ακύρωση της περιοδείας των Kings Of Leon στις ΗΠΑ, παρ' όλα αυτά, κόστισε στους ασφαλιστές του συγκροτήματος πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η μπάντα ακύρωσε και τις εναπομείνουσες εμφανίσεις της στη Βόρεια Αμερική στις αρχές Αυγούστου, δηλώνοντας πως οι ακυρώσεις αυτές οφείλονται στα φωνητικά προβλήματα και την εξάντληση του τραγουδιστή της, Caleb Followill.

Το συγκρότημα αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες περί διάλυσης, αλλά, όπως παραδέχθηκαν ο μπασίστας Jared και ο drummer Nathan Followill, έχουν μεγάλα προβλήματα.

Η μαμά πάντα γνωρίζει καλύτερα...
  • SHARE
  • TWEET