Οι θρυλικοί Heavy Load headliners του επερχόμενου Up The Hammers Festival

Ανακοινώθηκαν και οι επικεφαλής της πρώτης ημέρας

26/10/2017 @ 12:07

Όπως λίγο πολύ αναμενόταν, το επερχόμενο Up The Hammers Festival μπορεί να θεωρηθεί εκ των προτέρων ιστορικό, καθώς θα συνδυαστεί με την επανεμφάνιση των θρυλικών Heavy Load στην σκηνή, φυσικά ως headliners.

Οι Σουηδοί Vikings και πρωτοπόροι του επικού heavy metal, επιβεβαίωσαν την επανένωσή τους για έναν αριθμό ζωντανών εμφανίσεων το 2018, καταρχάς στο Keep It True Festival, κατόπιν στην Αθήνα, και τον Ιούνιο στο Sweden Rock Festival.

Παράλληλα, η δισκογραφία τους θα επανεκδοθεί, για πρώτη φορά επισήμως, από την No Remorse Records, αρχής γενομένης με το "Stronger Than Evil", το οποίο θα βγει στην αγορά στις 26 Ιανουαρίου.

Εκτός από τους Heavy Load που θα κλείσουν το φεστιβάλ το Σάββατο 26 Μαΐου, ανακοινώθηκαν και οι επικεφαλής της πρώτης ημέρας, Παρασκευής 25 Μαΐου. Πρόκειται για τους Ιταλούς Doomsword, που θα βρεθούν στην χώρα μας για μία ακόμη εμφάνιση, με την τελευταία να καταγράφεται το 2015.

Για το διήμερο έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η συμμετοχή των Saracen, Northwind, Emerald, Attika, Agatus, Crystal Vyper, Vulture, Devil Ιn Disguise, Traitors Gate, Night και Speed Queen, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η διαμόρφωση του τελικού line-up. Τα εισιτήρια διημέρου διατίθενται ήδη προς 62 Ευρώ.

Το warm-up show θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου στο An Club, με επικεφαλής την μπάντα του Eddy Malm, κιθαρίστα/τραγουδιστή των Heavy Load, την συμμετοχή των δικών μας Wrathblade, Steamroller Assault και Stygian Oath, αλλά και επιπλέον συγκροτημάτων που αναμένεται να ανακοινωθούν. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 Ευρώ.

  • SHARE
  • TWEET