HELLENIC DAEMONS Metal Festival

07/03/2003 @ 17:25
Η εκπομπή Metal In Musica... υπερήφανα σάς ανακοινώνει ότι 6 μήνες, ύστερα από το “Α NIGHT IN THE ABYSS FESTIVAL” , το νέο μεγάλο μεταλλικό γεγονός για την περιοχή της Θράκης, αλλά και για την ευρύτερη ελληνική περιφέρεια ακούει στο όνομα "HELLENIC DAEMONS metal festival"! Το εν λόγω festival θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, και θα διαρκέσει 2 ημέρες, κατά τις ημερομηνίες 5 και 6 Απριλίου (Σάββατο & Κυριακή αντίστοιχα). Στις 2 αυτές ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά για πρώτη φορά 6 από τα μεγαλύτερα ελληνικά συγκροτήματα της ελληνικής και ευρείας metal σκηνής. Συγκεκριμένα, θα εμφανιστούν τα εξής σχήματα και με την εξής σειρά :...

1η Ημέρα (5 Απριλίου)
Out Of The Lair
Horizon's End
On Thorns I Lay

2η Ημέρα (6 Απριλίου)
Negative Creeps
Horrified
Septic Flesh

Η συναυλία αυτή θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο club KΕΡΑΥΝΟΣ (1ο χλμ. Κομοτηνής-Ξάνθης, Μεραρχίας Σερρών 31, Κομοτηνή) και η τιμή του εισιτηρίου διαμορφώνεται ως εξής: 15 € (μονοήμερο) και 25 € (διήμερο). Σε αυτό το σκεπτικό τοποθετούνται και τα εξής ιδαίτερα χαρακτηριστικά του "HELLENIC DAEMONS metal festival":

  • Προσπάθεια αναφοράς στα μουσικά είδη της ελληνικής σκηνής, από το χώρο του Classic Power (OUT OF THE LAIR), στο Progressive (HORIZON'S END), φτάνοντας αρχικά έως και τα μονοπάτια του ατμοσφαιρικού metal (ON THORNS I LAY). Στη συνέχεια, επεκτείνεται αυτή η αναφορά στο thrash-core με black στοιχεία (NEGATIVE CREEPS), προσεγγίζοντας το τεχνικό heavy-death (HORRIFIED) με κατάληξη στο πολύπλευρο death, με ατμοσφαιρικές, αλλά και ακραίες συνάμα εκδοχές (SEPTIC FLESH).

  • Επιδίωξη διαμόρφωσης μιας φροντισμένης οπτικο-ακουστικής κάλυψης του "HELLENIC DAEMONS metal festival" με την εμπερία και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων, που στήνουν το ROCKWAVE FESTIVAL.

  • Παρουσία και συνεισφορά στην επιτυχία του "HELLENIC DAEMONS metal festival" σημαντικών προσωπικοτήτων του ελληνικού metal χώρου, ανάμεσα στους οποίους είναι και εξέχοντες συντάκτες του περιοδικού METAL HAMMER, το οποίο εν προκειμένω είναι και ο χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

  • Επιθυμία εκτενέστατης διαφήμισης του "HELLENIC DAEMONS metal festival" με τη βοήθεια του διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσα από το site της εκπομπής www.metalinmusica.com , αλλά και του ενημερωτικών web-zine www.metaldomination.com και www.rocking.gr , καθώς και των διευθύνσεων των συγκροτημάτων (www.outofthelair.com, www.negativecreeps.com, www.horrified.info, www.septicflesh.com ).

  • Προώθηση και προβολή του "HELLENIC DAEMONS metal festival" στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, μέσα από το στάδιο της αφίσας, η οποία φιλοτεχνείται από τον Set<'h>, και από στενή συνεργασία με τα κατά τόπους δισκοπωλεία, που θα αναλάβουν τον τομέα της προπώλησης εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, εισιτήρια θα προπωλούνται στα εξής δισκοπωλεία: ROCK CITY (Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ξάνθη), CD-CENTER (Κομοτηνή) και STUDIO 2000 (Αλεξανδρούπολη).

    Συμπληρώνοντας τα παραπάνω, πρέπει να τονιστεί ότι η επιτυχία του "HELLENIC DAEMONS metal festival" έγκειται και πάλι στην δική σας ανταπόκριση και συμμετοχή, την οποία και αναμένουμε.

    Y. Γ. Στο μεταξύ, οποιαδήποτε απορία ή ιδέα σας για το "HELLENIC DAEMONS metal festival" μπορείτε να τη διατυπώνετε στο guestbook και στο e-mail της εκπομπής (info@metalinmusica.com ).
  • SHARE
  • TWEET