Γιατί απομακρύνονται από τον Ήλιο οι The Noise Figures;

"Aphelion" ο τίτλος του πολυαναμενόμενου δεύτερου άλμπουμ τους

16/04/2015 @ 00:35
Το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ του ετοιμάζει το αθηναϊκό rock’n’roll ντουέτο The Noise Figures, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Inner Ear, σε παραγωγή του Alex Bolpasis των Artracks Recording Studios, υπεύθυνος για την παραγωγή σε δίσκους και των Whereswilder, Who is Maiko, Dr.Vodkatini, Monsieur Minimal, Socos & The Live Project Band. Την μπάντα θα απολαύσουμε ζωντανά στις 16 Απριλίου στην Αθήνα και στις 18 Απριλίου στον Βόλο, ως opening act στους The Growlers, όπου ελπίζουμε να πάρουμε μια καλή γεύση του νέου τους υλικού.

Ο δίσκος θα φέρει τον τίτλο "Aphelion" και όπως μας εξηγεί και η ίδια η μπάντα σε post της στην επίσημη σελίδα της στο facebook, «αφήλιο» είναι η σύνθετη λέξη που παράγεται από την πρόθεση «από» και την λέξη «Ήλιος» και χρησιμοποιείται για να υποδείξει το σημείο της τροχιάς κάθε ουράνιου σώματος όταν αυτό βρίσκεται στη μέγιστη δυνατή απόστασή του από τον Ήλιο.

Το εξώφυλλο είναι σχεδιασμένο στο χέρι και όπως λένε και οι ίδιοι οι The Noise Figures, «θα δείχνει εκπληκτικό στην έκδοση βινυλίου». Δείτε και μόνοι σας!

The Noise Figures - Aphelion - new album 2015
  • SHARE
  • TWEET