Φθινοπωρινό παζάρι δίσκων στο Ρόδον

08/10/2003 @ 06:48
Μερικές παραδόσεις είναι αδύνατο να καταργηθούν και το φθινοπωρινό παζάρι δίσκων στο Ρόδον είναι μία από αυτές. Ως συνήθως από τις 10 το πρωί, μέχρι και τις 6 το απόγευμα οι μουσικόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ‘χαθούν’ ανάμεσα σε σπάνια βινύλια, δυσεύρετα 45άρια σε περίεργα καλή κατάσταση, στίβες με CDs από κάθε εποχή και σε κάθε τιμή και πάει λέγοντας. Ευκαιρία να βρείτε Εκείνο το soundtrack από Εκείνη τη ταινία που χρόνια ψάχνετε, ή Εκείνη την έκδοση Εκείνου του ελληνικού δίσκου από Εκείνο το συγκρότημα που κυκλοφόρησε μόνο αυτό και τίποτα άλλο…Φυσικά δε θα λείψουν λιγότερο δυσεύρετα κομμάτια σε πραγματικά χαμηλές τιμές και πάντα σε άψογη κατάσταση, είτε αυτά είναι βινύλια, είτε CDs...

Είναι γνωστό πλέον σε όλους πως στα Παζάρι αυτό έχουν καταργηθεί τα σύνορα ανάμεσα στα είδη της μουσικής, γι’ αυτό καλό θα είναι να έρθετε με διευρυμένους τους ορίζοντες, αφού είναι πραγματικά πολλές οι επιλογές.

Εφοδιαστείτε λοιπόν με όρεξη για ψάξιμο και κοπιάστε στο Ρόδον το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Οκτωβρίου. Η αγαπημένη σας συλλογή δίσκων μόνο κερδισμένη θα βγεί από την επίσκεψη!!!

ΠΑΖΑΡΙ ΔΙΣΚΩΝ-18 & 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΡΟΔΟΝ
ΑΠΟ 10 Π.Μ. ΜΕΧΡΙ 6 Μ.Μ.
ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ROCK F.M.
  • SHARE
  • TWEET