Fanzinesnet Free Camping 2003

29/06/2003 @ 18:53
Το Fanzinesnet (www.fanzinesnet.com) και το περιοδικό "Φαρφουλάς" οργανώνουν την "1η Συνάντηση-Έκθεση Ελληνικών Ανεξάρτητων και Εναλλακτικών Εντύπων και fanzines". Η συνάντηση και η έκθεση θα γίνουν στη Λίμνη Καϊάφα (Νομός Ηλείας) το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουλίου 2003. Θα υπάρξει κατασκήνωση (ελεύθερο camping) στο πανέμορφο Πευκοδάσος που βρίσκεται ανάμεσα στη λίμνη και την παραλία. Εκτός από την έκθεση, στην οποία θα μπορείτε να δείτε παλαιότερα και νέα τεύχη των περιοδικών, θα γίνει και συζήτηση με θέματα που αφορούν στη δημιουργία συλλόγου των ανεξάρτητων και εναλλακτικών εντύπων, τα προβλήματα διανομής, τη δημιουργία αρχείου-βιβλιοθήκης καθώς και την καθιέρωση ετήσιας συνάντησης και εκδηλώσεων. Μετά το κλείσιμο της έκθεσης θα ακολουθήσει αυτοσχέδια προσπάθεια γνωριμίας στην παραλία κάτω από την επίδραση της πανσελήνου μετά ακουστικών μουσικών οργάνων.

Η όλη εκδήλωση αποσκοπεί κυρίως στο να γνωριστούν μεταξύ τους τα μέλη του χώρου αλλά και να μπορέσει ο κόσμος να δει τη δουλειά που κάνουν νέοι άνθρωποι, στο χώρο των ανεξάρτητων εκδόσεων, με αυθορμητισμό και ατέλειωτο μεράκι. Μεταξύ άλλων τα περιοδικά και fanzines που θα παρουσιαστούν στην έκθεση είναι: Suckerpunch, Gew Gaw, Waltzing in the rain, Strange in Stereo, Φαρφουλάς, Sense, Overdub, Σύρμα, Πλήγμα, Mirrorball, Ρυθμοί της Σαλαμίνας, Πλήξη, Praxi, Φωτογραφίζοντας, Όζον, Carousel, Pinnochio, Ιστορίες Ατελείωτης Ματαιοδοξίας, Scream, Καθρέφτης και αρκετά άλλα. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και δεν έχουν για κάποιο λόγο ενημερωθεί ας επικοινωνήσουν στις διευθύνσεις και τηλέφωνα που υπάρχουν παρακάτω.

Επίσης στην προσπάθεια δημιουργίας αρχείου-βιβλιοθήκης των fanzines ώστε να μπορούν να παρουσιαστούν και σε μελλοντικές εκθέσεις, όσοι θέλουν να χαρίσουν κάποια από τα παλιά τεύχη της συλλογής τους που δεν θέλουν να κρατήσουν πλέον ας τα στείλουν στην διεύθυνση:

Λαμπρόπουλος Νεκτάριος (για το αρχείο Fanzinesnet)
Ράχες Ηλείας
ΤΚ 27055

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του fanzinesnet, http://www.fanzinesnet.com και στο site της εκδήλωσης: http://www.anadomisis.com/fanzinesnet/gr/freecamp2003/index.htm , e-mail: fanzinesnet@yahoo.com. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2625023270, 2610331629 (Λαμπρόπουλος Νεκτάριος). Όσοι επιθυμούν να μείνουν σε δωμάτια ή ξενοδοχεία και όχι να κατασκηνώσουν μπορούν να πάρουν πληροφορίες από το Δήμο Ζαχάρως για τα πιθανά καταλύματα στα τηλέφωνα 2625031277 και 2625031651.
  • SHARE
  • TWEET