Δυναμικά θα επιστρέψουν το 2013 οι Bon Jovi, με νέο album και παγκόσμια περιοδεία

26/10/2012 @ 13:39
Οι Bon Jovi, μία από τις εντυπωσιακότερες ζωντανές μπάντες στον κόσμο, θα ξεκινήσουν τη νέα παγκόσμια περιοδεία τους, "Because We Can", τον Φεβρουάριο, ενώ λίγο αργότερα το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το δωδέκατο στούντιο άλμπουμ του.

Όπως ανακοίνωσαν, σκοπεύουν να κάνουν μία πολύ μεγάλη περιοδεία, ώστε να προωθήσουν το νέο δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει την άνοιξη και θα τιτλοφορείται "What About Now". Οι ίδιοι δήλωσαν πως η νέα αυτή δουλειά θα φτάνει σε επίπεδο τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στον Καναδά, ενώ ακόμη αναμένονται οι ημερομηνίες για Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Λατινική Αμερική και Αυστραλία.

Η ανακοίνωση έλεγε μεταξύ άλλων:

«Η επιστροφή του συγκροτήματος στο δρόμο το 2013 θα ολοκληρώσει μία εκπληκτική πορεία που έχει εξασφαλίσει το στάτους των Bon Jovi ως μία άκρως σημαντική live rock μπάντα, η οποία έχει δώσει πάνω από 2.700 συναυλίες σε πάνω από 50 χώρες μπροστά σε 35 εκατομμύρια θεατές, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο της πιο μεγάλης παγκόσμιας περιοδείας δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια.»

  • SHARE
  • TWEET