Δίσκος το 2016 από τους Modest Mouse, με συμμετοχή Novoselic (Nirvana)

Ο συνοδός του "Strangers To Ourselves" ίσως να ονομαστεί "Whatever"

25/03/2015 @ 09:43
Ήδη από το 2013 σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Krist Novoselic των Nirvana είχε ηχογραφήσει τραγούδι που θα έμπαινε στον επερχόμενο δίσκο των Modest Mouse.

Εν τέλει, ο δίσκος των Modest Mouse που αρχικά θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2014, αλλά κυκλοφόρησε φέτος, δεν περιέχει συμμετοχή από τον θρυλικό πρώην μπασίστα των Nirvana.

Ωστόσο, σε νέα του συνέντευξη για το Hot Press, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Isaac Brock, αποκάλυψε πως «τελείωσαν την ηχογράφηση ενός καινούργιου κομματιού που ταιριάζει καλύτερα στο δεύτερο έργο, το οποίο θα είναι συνοδευτικό του φετινού δίσκου». Επίσης, δήλωσε πως η συμμετοχή του Novoselic σε αυτό το άλμπουμ «ακούγεται σαν ένα μάτσο κοτρόνες να πέφτουν από μια βουνοπλαγιά».

Εξήγησε πως ο επόμενος δίσκος, που θα βγει το 2016, ηχογραφήθηκε ταυτόχρονα με το "Strangers To Ourselves" και σκέφτεται να τον ονομάσει "Whatever", αλλά να το γράψει ..."Whabever" στο εξώφυλλο. «Θέλω να γίνω όσο χαζός γίνεται. Κυρίως για να είμαι ανταγωνιστικός, αλλά και επειδή το βρίσκω αστείο», είπε ο Brock.

Δείτε το video clip των Modest Mouse για το "Lampshades On Fire" στον ακόλουθο σύνδεσμο.
  • SHARE
  • TWEET