Δείτε τον Gary Neville να παίρνει συνέντευξη από τον Noel Gallagher

Και τον Wayne Rooney να τραγουδά μαζί με τον Ed Sheeran

05/11/2014 @ 22:30
Συνέντευξη από τον Noel Gallagher πήρε ο Gary Neville το περασμένο Σάββατο, την ημέρα του ντέρμπι δηλαδή μεταξύ της Manchester City και της Manchester United, που βρήκε τελικά νικήτρια την City.

O διάσημος μουσικός και ένθερμος υποστηρικτής της Manchester City αντάλλαξε απόψεις και φιλοφρονήσεις με τον πρώην αμυντικό της Manchester United, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι έφτασε πολύ κοντά στον να επενδύσει στην ομάδα της καρδιάς του.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ο Gallagher πρόκειται να κυκλοφορήσει δεύτερο δίσκο με τους High Flying Birds τον ερχόμενο Μάρτιο. Θα ονομάζεται "Chasing Yesterday", με το πρώτο single "In The Heat Of The Moment" να διατίθεταιήδη για ακρόαση.



Δύο από τους ηττημένους του ντέρμπι τώρα, και πιο συγκεκριμένα οι επιθετικοί της Manchester United, Wayne Rooney και Robin Van Persie, βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε συναυλία του Ed Sheeran που έλαβε χώρα στο Manchester.

Ο Rooney είχε μάλιστα την ευκαιρία να ερμηνεύσει μαζί Sheeran με τον το τραγούδι του δεύτερου με τίτλο "Lego House", με την ιδιαίτερη αυτή σύμπραξη να αποτυπώνεται στο video που μπορείτε να δείτε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET