Οι Chrysilia διασκευάζουν Rotting Christ

Δείτε το νέο τους video τους από το άλμπουμ "Et In Arcadia Ego"

30/11/2017 @ 11:30

Οι Chrysilia παρουσιάζουν το νέο illustrated video clip τους από το debut άλμπουμ "Et In Arcadia Ego" που κυκλοφορεί από την Lion Music. Πρόκειται για διασκευή του γνωστού "King Of A Stellar War" των Rotting Christ, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πλέον δημοφιλή ελληνικά συγκροτήματα παγκοσμίως εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες και έχουν ήδη εκδηλώσει την αγάπη τους για την εναλλακτική αυτή έκδοση. Οι Chrysilia επέλεξαν να διασκευάσουν το συγκεκριμένο κομμάτι τόσο επειδή πλαισιώνει και «δένει» νοηματικά και μουσικά το concept album τους, αλλά και ως δήλωση αντίθεσης στην τοποθέτηση εμπορικών «ετικετών» στα υποείδη του heavy metal αλλά και γενικότερα. Η εκτίμηση άλλωστε είναι μεγάλη για όσους τάχθηκαν σε ό,τι αγάπησαν μουσικά και επί δεκαετίες κρατούν τη σημαία της ελληνικής μουσικής διεθνώς, ανεξαρτήτως μουσικού χώρου.

Η παραγωγή είναι του Bob Katsionis, ο οποίος έχει αναλάβει άλλωστε την παραγωγή όλου του album των Chrysilia, και συμμετέχει η χορωδία των Voice Box υπό την καθοδήγηση της Μαργαρίτας Παπαδημητρίου. H εικαστική επιμέλεια πραγματοποιήθηκε από τον concept artist Martin Dim, ενώ το animation και η σκηνοθεσία από τον Γιάννη Καϊμακάμη και τους Nightwatchers.

Chrysilia - "King Of A Stellar War"

Το νέο album των Chrysilia, "Et In Arcadia Ego", ηχογραφήθηκε στο Sound Symmetry Studio και η παραγωγή έγινε από τον Bob Katsionis (Firewind/ Outloud/ Serious Black). Κυκλοφορεί από την Φινλανδική Lion Music.

Η παρουσίαση του album θα γίνει live την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου στην Αρχιτεκτονική Live Stage, σε κοινό live με τους progsters SL Theory.

Facebook Event

Links:

Official Band Web-Page
Official web-store
Official Band Facebook Page
Official Band YouTube Channel
Lion Music
Lion Music Facebook

Contact:
contact@chrysilia.com
info@lionmusic.com 

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET