Η πρώην μπασίστρια των Black Flag ανάμεσα στους νικητές των Όσκαρ;

Βραβεύτηκε ή όχι η Kira Roessler;

01/03/2016 @ 09:54

Ο Ennio Morricone και ο Sam Smith μπορεί να πήραν σπίτι τα χρυσά τους αγαλματίδια, αλλά δεν είναι οι μόνοι μουσικοί ανάμεσα στους χθεσινούς βραβευμένους. Αυτό τουλάχιστον διατείνονται διάφορα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Η αλήθεια όμως φαίνεται να είναι τελικά λιγότερο... «βραβευμένη» για την τρομερή πρώην μπασίστρια των Καλιφορνέζων Black Flag, που φέρεται από χθες να ανήκει σε ομάδα επεξεργασίας ήχου που κέρδισε Όσκαρ.

Η Kira Roessler δουλεύει στον τομέα των ηχητικών εφέ από τα τέλη της δεκαετίας του '90. Λόγω αυτής της της ιδιότητας, το όνομά της βρέθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους που ευχαρίστησε το ντουέτο των Mark Mangini και David White που βραβεύτηκαν με το Όσκαρ «Καλύτερου μοντάζ Ήχου» για την ταινία "Mad Max: Fury Road".

Η φετινή διοργάνωση της τελετής απονομής προέβλεπε τη δυνατότητα οι διαγωνιζόμενοι να έχουν προετοιμάσει μία ευχαριστήρια λίστα με ονόματα συνεργατών και φίλων, που σε περίπτωση νίκης, θα έκανε την εμφάνισή της στο κάτω μέρος του πλάνου της παραλαβής του χρυσού αγαλματίδιου. Γι’ αυτόν τον λόγο πιθανότατα το όνομα της Roessler εμφανίστηκε κατά την βράβευση των Mangini και White. Εξάλλου, στο επίσημο site της Ακαδημίας, Oscars.org, δεν αναγράφεται το όνομά της.

Η 53χρονη πλέον Roessler διατέλεσε μέλος της hardcore punk μπάντας για την διετία '83-'85, αντικαθιστώντας τον Chuck Dukowski. Παίζει μπάσο σε πέντε άλμπουμ των Black Flag.

Ιδού οι παραπλανητικές αναρτήσεις:

  • SHARE
  • TWEET