Απίστευτο: Φανατικός χριστιανός σκότωσε με machete 19-χρονο μεταλλά

Ο 21-χρονος δράστης είχε, σύμφωνα με τον αδερφό του, θρησκευτικά κίνητρα

01/11/2014 @ 20:23
Ένα πραγματικά απίστευτο έγκλημα έλαβε χώρα στην Oklahoma: Ο 21-χρονος Isaiah Zoar Marin συνελήφθη και κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού του 19-χρονου Jacob Andrew Crockett.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο Marin χρησιμοποίησε ένα machete (κάτι μεταξύ μεγάλου μαχαιριού και σπαθιού) για να εκτελέσει τα αιμοδιψή του σχέδια. Ο Marin και ο Crockett ήταν γνωστοί μέσω του κολεγίου της Βόρειας Oklahoma.

Ο Crockett, γιος αστυνομικού, ήταν μεταλλάς, όπως είναι εμφανές από τις φωτογραφίες στο Facebook.

Όπως αναφέρει το KFOR.com, η αστυνομία έλαβε μια κλήση έκτακτης ανάγκης από τον Marin την περασμένη Τετάρτη, όπου ομολογούσε το έγκλημά του:

«Σκότωσα κάποιον. Τον μαχαίρωσα μέχρι θανάτου με ένα machete.»

Έπειτα, ο Marin άρχισε να λέει διάφορες ασυναρτησίες περί μαγείας και θυσιών.

Ο αδερφός του Crockett, Jesse, περιέγραψε τον Marin ως χρήστη δυνατών ναρκωτικών ουσιών και φανατικό με τη θρησκεία.

Ο αδερφός του Marin, Samuel, δήλωσε ότι εκείνος και ο Isaiah έπαιζαν ένα παιχνίδι με κάρτες και ότι το θύμα βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο με αυτούς.

Από την ένορκη κατάθεση του Samuel μαθαίνουμε ότι ο Isaiah σήκωσε ψηλά ένα μεγάλο μαύρο σπαθί και άρχισε να το κραδαίνει. Έπειτα ο Samuel άκουσε έναν ήχο «σαν να μαχαιρώνεται κάποιος. Τότε, σήκωσε το κεφάλι του και είδε τον Jacob όρθιο να αιμορραγεί.»

Σε εκείνο το σημείο, ο μάρτυρας έφυγε από το σημείο του εγκλήματος, αλλά ο Isaiah τον ακολούθησε. Προσπαθώντας να τον ηρεμήσει, του έλεγε ότι «θα εξηγήσει γιατί σκότωσε τον Jacob από τα γράμματα που θα γράφει ενώ είναι φυλακή».

Ο Samuel δήλωσε, επίσης, ότι ο Crockett και ο αδερφός του έκαναν τελετές μαγείας και πως ο Isaiah είχε πολύ έντονα χριστιανικά πιστεύω.
  • SHARE
  • TWEET