Αλλαγή στο management των U2 μετά από 35 χρόνια

Το συγκρότημα ευχαριστεί τον Paul McGuiness

09/12/2013 @ 10:47
Έπειτα από την 35ετή συνεργασία με τον Paul McGuiness και μια πορεία ως ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία του rock, οι U2 ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με το management της Live Nation και τον Guy Oseary.

Η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος με τις υπογραφές των τεσσάρων μελών του συγκροτήματος, Bono, (The) Edge, Adam (Clayton) και Larry (Mullen, Jr.), έχει αναλυτικά ως εξής:

«Αυτήν την εβδομάδα οι U2 ολοκλήρωσαν ένα συμβόλαιο management και υπέγραψαν ένα καινούργιο με την Live Nation και τον Guy Oseary.
Το συγκρότημα θέλει αυτή τη στιγμή να ευχαριστήσει τον Paul McGuiness για την εξαιρετική του καθοδήγηση και τη φιλία των τελευταίων 35 ετών.
Ο Paul μας έχει σώσει από τους εαυτούς μας πολλές φορές και χωρίς αυτόν δεν θα ήμασταν οι U2.

Οι U2 σύντομα θα ξεκινήσουν μία νέα περιπέτεια σε όλον τον κόσμο και σεβόμαστε και κατανοούμε απόλυτα την επιθυμία του Paul να μην «τριγυρνάει ξανά με το τσίρκο.

Περισσότερο ίσως από οποιαδήποτε άλλη διαχείρηση management στην ιστορία, ο Paul μαζί με τον Trevor, τον Keryn και όλη την ομάδα της Principle Management πάντοτε μαχόταν για τα δικαιώματά μας, για τη μουσική μας και για τις αρχές στις οποίες εμείς κι εκείνος πιστεύουμε. Το βασικό μάθημά του ήταν ότι εάν νοιάζεσαι για την «τέχνη» θα πρέπει επίσης «να νοιάζεσαι και για την επιχείρηση», καθώς όπως έχει συμβεί διαχρονικά με τις rock 'n' roll μπάντες, το δεύτερο έχει αναιρέσει το πρώτο.

Νιώθουμε ανακουφισμένοι με το γεγονός ότι θα παραμείνει ως προεξάρχων μέντοράς μας.

Γνωρίζουμε τον Guy εδώ και πάρα πολύ καιρό και είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί συμφώνησε να μας αναλάβει με τις ευλογίες του Paul. Είναι ένας ευφυής άνθρωπος με αρκετή ενέργεια και γνωρίζει ότι θα πρέπει να καλύψει ένα μεγάλο κενό.»
  • SHARE
  • TWEET