Al Di Meola: «Ο Kendrick Lamar είναι για κλάματα»

Έξαλλος με την «πόρτα» που έφαγε ο Paul McCartney στα Grammy

18/02/2016 @ 09:20

Ο fusion κιθαρίστας Al Di Meola εξοργίστηκε με το γεγονός ότι ο θρύλος των Beatles, Paul McCartney, «έφαγε πόρτα» στο πάρτι του Tyga, το οποίο ακολούθησε την τελετή απονομής των βραβείων Grammy.

Με ένα σύντομο παραλήρημα, ο Meola «τα έχωσε» άσχημα στους Tyga, Kanye West και Kendrick Lamar, λέγοντας μάλιστα ότι ο τελευταίος είναι για κλάματα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν ισχυρίζομαι ότι είχα ακούσει ποτέ αυτόν τον τύπο, τον Tyga, ή αυτό το απαίσιο μονόπρακτο αστείο, τον Kendrick Lamar, μέχρι που είδα τα Grammy εδώ στη Γερμανία και ενώ είχα ακόμα jet lag...

Χριστέ μου, αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε! Ο Kanye θα είχε μπει μέσα σε δύο δευτερόλεπτα... Αλλά ο Paul έχει ένα εκατομμύριο φορές το ταλέντο του και πραγματικά δεν θα έπρεπε να πέσει σε αυτό το επίπεδο για να γίνει αποδεκτός! Ορίστε, το είπα!

Απλά θέλω να πω ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ GRAMMY!!!!! To να τιμάς έναν ράπερ αντί για έναν μουσικό είναι ντροπή!!!!».

Η συνέχεια δόθηκε στα σχόλια κάτω από το post, όπου πολλοί οπαδοί εξέφρασαν την άποψή τους και ο Al, με τη σειρά του, απαντούσε στα σχόλια τους.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Paul McCartney, συνοδευόμενος από τον Beck και τον ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins, «έφαγε πόρτα» δύο φορές εκείνο το βράδυ. Υπάρχει βίντεο, στο οποίο φαίνεται να λέει: «Πόσο πιο VIP μπορούμε να γίνουμε;».

​Υπενθυμίζουμε ότι ο Al Di Meola θα εμφανιστεί στην Αθήνα, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στο Gazarte. Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία εδώ.

  • SHARE
  • TWEET